mandag 9. november 2015

Bilteppe barn

Bilteppe barn

Gjør som mange fornøyde kunder, kjøp barnetepper hos Kilands tepper! Vakker design og høy kvalitet - Kjøp barneromsinteriør hos Sprell! Frakt kun 5- Gratis innpakning. Gulvet er et supert sted for lek.


Derfor har vi barnetepper som ikke bare gjør rommet hyggeligere, men som også er myke og behagelige å leke på. Vi har mange varianter, som et teppe med bilbanemønster og flere med andre mønstre som barn kan bruke i leken. Et mykt teppe til barnerommet gjør godt for små og store føtter. Du kan gjerne legge babyen på teppet når det er tid for å leke og det er helt trygt.


Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Norges største leketøykjede! Extra stort utvalg til extra lave priser Å selge kjente varer til en lavere pris. Billige leker på nett.


Bilteppe barn

Det er mye man trenger for å innrede barnerommet. Gjør barnets soverom om til barnets egen lille verden med tilpassede og morsomme møbler og tilbehør. Det er ikke alltid like lett å tilfredstille både barn og voksnes krav og ønsker, men vi har mange fine småting til barnerommet.


Til barna - Barn tepper Teppe GULSILDRE 100x1Pr. Les mer år med gode tilbud. Skandinaviske røtter. For de yngre barna er det viktig med myke tepper eller tepper og babygym med aktiviteter, musikk og lys. I faktum, spisestue med kjøkken er viktig del av hus.


Barn begynner med enkle plastbiler de kan kjøre med på gulvet, går deretter over til biler som får fart når man drar dem bakover, og det ender med radiostyrte biler for de eldre. Her finner du alle slags kjøretøy samt tilbehør som garasje og lekematter. Hoppekids, Bopita og mange fler. Et klassisk barneteppe i nye spennende farger.


Her i fargen svart og hvit. Mønsteret kan variere noe. Rengjøres ved støvsuging, flekker fjernes med mildt såpevann og myk klut. Av 1 nylon, gummiert underside av lateks.


Bilteppe barn

Kjøpsinformasjon, leveranser og returer. Hos Clas Ohlson kan du alltid handle trygt og raskt. Du har alltid opptil dagers angrefrist eller åpent kjøp.


Målet har vært å skape et barnerom med stil som appellerer til lek. Pent brukt bilteppe til barn. Barnetepper vegg til vegg i mange flotte design. Bilteppe til barnerom fra hm. Kjente eventyr design og mønster man kan kjøre bil på.


Av våre vegg til vegg tepper kan vi lage et gulvteppe til barnerommet etter dine ønskede mål. Stort bilteppe med biler og figurer i tre. Bondegårdsteppe med dyr og traktor, 100xcm. Leketeppe med hage, basseng og vei. Hos Kid finner du tepper og gulvtepper til alle rom.


Velg blant forskjellige stiler, størrelser og farger. Handle trygt og kjøp i vår nettbutikk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg