torsdag 19. november 2015

Male hus utvendig tips

Bestill hotell i Male By. Se bilder, les kundeomtale og book! Når du skal male huset gjelder det å velge riktig maling. Tips og råd til hvordan du går frem når du skal male eller beise ute.


Se Hvordan Male -filmer her Finn det riktige produktet på to steg: Steg 1. Male hus - tips til riktig fargevalg - Fargene i Steel Collection, som for eksempel Steel Mountain er fine alternativer når en er på jakt etter litt mørkere farger til moderne arkitektur, sier Tale Henningsen, fargedesigner hos Nordsjö.

Sommeren er like rundt hjørnet. På tide å male eller beise huset? Her er våre tips til hvordan du går i gang med årets prosjekt. Her kommer litt fakta og tips angående dette med å male hus utvendig.


Owren mener at dersom du velger å kun male ett strøk på huset, vil tiden til neste runde med maling høyst sannsynlig kortes ned. Det er mulig at det finnes produsenter som har produkter som klarer å gi et godt dekkende resultat på ett strøk, men jeg kjenner ikke til dette når det gjelder utvendig maling, sier han. Vårt aller beste tips er å påføre malingen først med en smal rulle, så fordele malingen jevnt ut med penselen - da kan du male opptil dobbelt så fort! Tips : Velg bredden på fasadepenselen etter fasadepanelets bredde.


Trikset som avslører om du må beise eller male veggen Det er enkelt å sjekke om en vegg må males eller.

Dersom du kun skal vaske huset, altså uten planer om å male etterpå, trenger du kun vanlig håndoppvaskmiddel, som Zalo. Det er kun dersom du skal male eller beise at du trenger kraftigere spesialvaskemidler, og pass da på at panelet får tørke nok før du begynner å male. Få hjelp, tips og inspirasjon til fargevalg på huset utvendig.


Fargesetting av hus utvendig - ifi. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg. Les Mer Jeg aksepterer! Skal til å male huset utvendig og ser meg grønn på malingstester, typer, osv.


Noen som kan anbefale maling? Bor i et relativt snøtungt område, og med stor forskjell på solside og skyggeside på hus. Jeg ser det kan lønne seg med billigere maling som grunnstrøk og dyrere på toppstrøket. Male utendørs Du kan spare mange penger ved å kjøpe en kvalitetsmaling når huset skal males utvendig.


Dyr kvalitetsmaling hjelper lite hvis man ikke har gjort ordentlig grunnarbeid med vasking av huset og skrubbing. VASKEMIDDEL: Etter å ha spylt av veggen, sprayer du på vaskemiddel. Begynn med å spyle over veggen med hageslange, før du sprayer på vaskemiddel – nedenfra og opp. Husvask skal brukes ved årlig vask av huset.


Unngå å la vaskemiddelet tørke på veggen, da har den. Derfor er planlegging en helt sentral del av prosessen. Gjort riktig og med riktig utstyr, kan du fint male en vegg eller to på én dag.

Men man bør helst være to om jobben. Har du ikke en partner – spør naboen. Fordi rengjøringsmiddelet er noe sterkere er det her lurt å benytte beskyttelsesbriller og hansker. Utover dette er fremgangsmåten den samme som ved vanlig vask.


Inspirasjon, tips og gode råd for alle som skal pusse opp og vedlikeholde utendørs, enten det er å male huset, beise terrassen eller vaske hagemøblene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg