mandag 16. november 2015

Dataveske skinn

Datavesker for menn i ekte kvalitetsskinn. På NetOnNet har vi både stilige og praktiske laptopvesker. Nyheter for ehnver fashionista - Stort utvalg - Mote på nett - Bubbleroom.


Don Donna Beatrice Workbag veske i skinn. DD Mark dokumentmappe i skinn. Samsonite 2WM pc veske med skulderrem 1tommer.

Er du på jakt etter en hverdagsveske i ekte skinn ? Eller kanskje en dataveske til jobb? Da trenger du ikke lete lenger. Her hos Zalando byr vi på en rekke lekre skinnvesker fra kjente merker som Tiger of Sweden, Rebecca Minkoff, Michael Kors og Calvin Klein.


Beskytt din bærbare PC med et etui og frakt den komfortabelt med en PC-sekk eller PC-veske. Tucano Mélange Second Skin Neoprene Sleeve 13. Stor dataveske i skinn fra Burkely.


Den har glidelåsrom foran og bak.

Glidelås til lukking i toppen. Inni har den glidelåsrom i siden og eget rom til pc (opptil 17). Skinnet er ganske stivt, men det mykner etter hvert som det blir brukt. Denne vesken passer fint til både dame og herre. Pen og forseggjort dataveske i fint skinn.


Utvendig finnes en stor lomme med magnettrykknapp på den ene siden og en åpen lomme og en glidelåslomme på andre siden. Vesken lukkes med toveisglidelås. Funksjoner dataveske i skinn Det som skiller en laptopveske fra en alminnelig skulderveske, er at den som oftest har nogenlunde samme form som din laptop. Se våre beskyttende PC-vesker, PC-kofferter og ryggsekker. GRATIS levering av PC-vesker i Norge.


Eksklusive skinnprodukter av norsk elg. Gratis frakt i nettbutikken og butikk på Svullrya. Her på Nelly har vi ikke kun dataetui. Vi har naturligvis beskyttende etui til alle dine ting.


Sjekk ut vårt store utvalg av mobiletui for å finne et som passer ditt aktive liv. I vårt sortiment finnes blant annet Nikes erme-etui i mange ulike, friske farger. Vil du matche din dataveske i skinn med noe lignende?


Bær med deg PC-en på en trygg måte.

Sjekk sekkene og PC-veskene vi selger hos Power, til lave priser! Finn din stil blant de mange modellene. Sleeve, messenger bag eller PC-veske, vi har bæreveskene til din laptop med praktiske lommer og rom til oppbevaring for små og store eiendeler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg