mandag 16. november 2015

Olje peis

Det du egentlig ønsker deg. Kjøp peis av fagfolk! Peiser, ovner og ildsted. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Oljefylte ovner er fortsatt svært populære, og det er mange grunner til hvorfor.


For selv om det tar en stund å få de varme sprer de varmen godt utover hele rommet.

Den varme oljen inni ovnen vil dessuten holde seg varm lenge etter at ovnen er skrudd av. De er også stillegående og derfor et perfekt valg for soverommet. Propan medfører ikke nullutslipp, men bytter du ut olje med propan bidrar du umiddelbart til redusert drivhuseffekt og en kraftig forbedring av nærmiljøet.


Før gjemte man bort fyringsenheten, som kun var et nødvendig onde. Biopeiser har vel vært i forumet flere ganger. Så langt jeg husker var det en mye omtalt eksplosjon i en slik peis før jul. Husker ikke hvilke aviser, men mye omtale. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


Dette er olje som gjenvinnes etter bruk i næringsmiddelindustri, olje fra fettutskillere og forurenset bioolje, som er uegnet til matbruk.

Det belaster derfor ikke landbruksarealer eller legger press på regnskogsområder. Vi benytter en olje som er basert på raps (RME) som er den oljen som gir best kuldeegenskaper og er mest benyttet i Europa. Hva er julen uten peis ? En grå og trist forestilling, en traurig opplevelse uten magi og mening. Forestill deg julaften uten det magiske lysskjæret over trøtte og lykkelige unger, over mor som endelig har fått av seg den trange bunaden, og far som tar peiling på godstolen med krim og marsipan.


Vår lidenskap for oppvarming og vår lange erfaring med å mestre det skandinaviske klima, har lært oss at varme er mer enn det som kan måles av et termometer. Olje til vegghengt peisovn. TenderFuel er et nytt og revolusjonerende drivstoff for våre brennere. Gir flotte flammer og brenner helt rent. Watt justerbar termostat, anti velt beskyttelse.


Våre biopeiser selges ofte til å stå på et terrassebor hvor de kan gi varmen fra en terrassevarmer kombinert med følelsen av bål eller peis. Det finnes ikke noe mere trivelig enn levende flammer fra et bål eller lignende til de sene sommerkveldene. Har du ikke et bål i nærheten? Målet med å kutte ut fossil olje til oppvarming er å redusere våre klimagassutslipp og minimere andre miljøproblemer. Nå som tusenvis av byggeiere må kutte ut fossil olje til oppvarming før 31.


Biltrafikken er den største kilden til lokal luftforurensning, men vedfyring er en god nummer to. Og det er de gamle ovnene og peisovnene som er verst med. Pris på olja , både på WTI och Brent Crude.


Du kan se det aktuella priset, samt hur oljepriset har utvecklats under måna månader, år och år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg