onsdag 11. november 2015

Aquarell maling

Aquarell maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Stort utvalg innen lakk, maling og verktøy.


Aquarell maling

Se mer og kontakt oss her! Søk i Norges største og mest komplette kursoversikt. Akvarell er en populær maleteknikk. Disse nettsidene bruker såkalte cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen på våre sider. Assorterte farger og meget anvendelig til oppbevaring av ferdigblandet maling.


Boksene kan settes oppå hverandre for å holde maling fuktig eller de kan legges i hverandre når de ikke er i bruk. Den største boksen har en diameter på cm. De lyse partiene lages enten ved utsparing av malegrunnen (åpne umalte felter på papiret) eller ved lette fargeovertrekk. De mørkere feltene får man frem ved å legge på flere lag maling (laveringer) eller ved å bruke sterkere farger. Man kan ikke legge lyse farger over mørke, men alltid arbeide via lyse toner til mørkere toner.


Aquarell maling

Kreative teknikker er en fast post vi har der vi utforsker og viser teknikker for å oppnå forskjellige resultater. Vi tilbyr akvarellkurs med dyktige Anna Ivanova som kommer fra Russland for å lære bort å male ballerina. Kjøp Cotman pocket mini plus. Anna er en ung kunstner med stort kreativt potensial i akvarellverdenen.


Hun er en mester i akvarell å male bybildet, stilleben og figurativ. Clas gir års garanti. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av.


Oppgave 3: Stilleben Nå skal du arbeide med aquarell maling. Vått i vått, tørt på vått og tørt på tørt. Sett opp en komposisjon av de blomstene dere har fått tilgjengelig.


Se på komposisjon og fargesammensetninger. Jobb raskt og gjerne ekspressivt med akvarellmalingen dere har fått utdelt, og mal på akvarellark. Når du er færdig med at male med vandfarve eller akvarel, vil den overskydende malingen størkne. Det gør ikke noget, da du kan bruge den samme maling igen næste gang.


Aquarell maling

Dyp blot penslen i lidt van og den igen vil virke som før. Bildet er malt med aquarell maling og man kan også se spor av blyantstrekker i maleriet. Siden maleriet er malt med aquarell maling er det vanskelig og si hvor mye av fargen som har bevart seg siden slike farger falmer med tiden.


Så når jeg skal analysere bilde etter Johannes Itten fargelære går jeg utifra det jeg ser i bildet her. Sjekk ut våre hobbyartikler og finn bl. Vi har mange flere produkter og idèer enn du kan drømme om.


STAEDTLER karat aquarell maling , stk. Derudover kan malingen anvendes på akvarelpapir eller pap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg