fredag 6. november 2015

Bildelister

Med bildehyller kan du nemlig vise frem flere bilder uten å bore enda flere hull i veggen. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter. Les mer om Rustas bruk av cookies og hvordan. Gi hjemmet et personlig touch og vis frem dine favorittbilder og pyntegjenstander med nye hyller.


Edvard Munchs lister over egne kunstverk.

Det dreier seg om utstillings- og pakkelister, med og uten priser. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering.


Der har hun plass til lamper, bøker, kort, bilder og print. Rammemakeren Torshov - Byens raskeste innramming til konkurransedyktige priser. Stort utvalg av rammelister, kun syrenøytrale materialer.


Julehuset Skeidar Se mer. Alt til julen finner du hos oss.

Vi er sofaspesialisten som har et stort utvalg av modeller, tekstiler, ben og farger, slik at du kan finne – og sette sammen – en sofa som passer akkurat ditt behov. Våre bildehyller eller bildelister fås i hvitt, svart og trefarget. Velg mellom et bredt utvalg av lengder mellom og 1cm. Vær gjerne litt vågal når du velger bilder til bildelisten, for eksempel ved å velge bilder i forskjellige størrelser. Metro entrè-serie er en innholdsrik serie med småmøbler for praktisk å kunne innrede og lage enkle system for yttertøy og sko i små og store inngangsparti og garderober.


Metro har knaggrekker, hatthyller, krakker, nøkkelskap, speil, bildelister , benker, konsollbord og enda noe mer! Kombiner de ulike løsningene etter ditt behov. Jeg synes listene tok seg godt ut.


I det samme hjørnet har jeg også laget en ton i ton bokhylle ved hjelp av bildelister som jeg har malt i samme farge som på veggen. Dette for å få et renere uttrykk, men også for å la bøkene få all oppmerksomheten. Nå er det som dere kan se på bildene som at de nesten svever på veggen.


Deco Rail minner litt om fordums bildelister , slike som gjerne brukes på gallerier og museer: Lister høyt under taket, som man kan henge bilder ned fra, gjerne i tynt fiskesnøre. Det er enkelt å bytte om på bilder fra utstilling til utstilling - og du slipper å dekke over skjemmende hull i veggen når du tar bildene ne eller flytter på. Systemer for bildeopphenging: den beste måten å henge opp bildene dine på!


Eg har også bildelister på lista mi, og nokre nye rammer. Legg gjerne igjen ett par or så har eg sjansen å finne deg og din blogg og!

Med bildelister på veggen slipper du spikermerker – og store, kostbare grep for å endre stilen i rommet. Interiør: Style hyllene dine RÅTØFT - her er interiørtriksene du bør kunne! Vis frem dine favorittbilder og pyntegjenstander med nye hyller. Det der er da vel bare en lang bildelist :klo: De får du De har på Bohus, Skeidar og Ikea.


På nettsiden til Skeidar står det at de har i eik. Bildelister - Skeidar. Plutselig i går, fikk jeg en ide at jeg kanskje skulle prøve bildelister. Kjøpe ny stol til stuen?


Hos Møbelringen finner du et stort utvalg stoler og hvilestoler i god kvalitet. Se vårt utvalg av hvilestoler til stuen her! Bohus er Norges største, landsdekkende møbelkjede.


Vi lever ikke av markedsandeler, men fornøyde kunder. Vi har fristende varehus og god service.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg