onsdag 18. november 2015

Hundebur på mål

Finn alt du trenger til din hund. Et bredt utvalg av kvalitetsmerker. Morsomme og stimulerende leker. Kun merkevarer av høy kvalitet. Vi lager bur til de fleste bilmodeller.

Spesialtilpassede hundebur. Trønderburet produserer spesialtilpassede og solide hundebur til alle hunderaser og bilmerker. Vi hjælper dig med at finde det rigtige hundebur til din bil - se vores guide til at måle dig til den rigtige størrelse på hundebur her.


Burene er kollisjonstestet og kjent som noe av det beste du kan ha i bilen for trygg transport med hund i bil. Alle bur kan bestilles online og sendes som servicepakke med posten. PRO serien er toppmodellene, ECO serien er økonomimodellene.


Pets Herkules hundebur PRO og ECO serie i oppgraderte versjoner!

Vi har hundebur til bil i varierte størrelser til alle hunderaser, store og små. Fri frakt fra 4NOK. Trixie hundebur nr 3. Stødig og lydløst hundebur i aluminium. Buret er velegnet til bruk i bil og gir hundene en sikker og komfortabel biltur.


Rundt hele toppen av hundeburet er det god åpning mellom gitteret slik at man er sikret en kombinasjon av god luftsirkulasjon til hundene og fri sikt bakover og til sidene. Variocage Enkeltbur L - Nyeste versjon Variocage hundebur ! Sjekk om buret passer til din bil HER Nyeste versjon VarioCage mange forbedringer fra forrige modell. Et sikkert og praktisk hundebur som også gir plass til annen bagasje. Med noen enkle håndgrep tilpasses buret akkurat din bil! De driver egen utvikling og testing for å forsikre seg om at kjøpere får det beste produktet.


Herkules 4Pets hundebur kommer i mange forskjellige modeller og størrelser. Sjekk mål på bil og hund før du går til innkjøp. Vi anbefaler også at du ser på tilbehøret fra samme produsent.


Dogman hundebur er solide saker fra den svenske.

Burene leveres etter mål , og vi kan tilpasse burene til hvilket som helst formål. Aluconsult-buret gir kjæledyret ditt trygghet og komfort under bilreisen. Det blir hundens faste plass og hule under bilturen. Samtidig som det også gir god beskyttelse mot slingring, støt og brå bevegelser. Dette buret er helt knirkefritt.


Flott hundebur i topp kvalitet med skyvedør og plastikkbunn. Alle burene er pulverlakert i sort, mens skyvedøren er lakkert i en mørk rødfarge som gjør buret ekstra stilig! Hundebur med skyvedør! Du lager rett og slett en liten skisse, for eksempel på gulvet. Så tar du målene fra ett av våre hundebur og markerer de fire hjørnene, for eksempel med fire bøker, og lar hunden ligge inne i midten for å se om det er plass nok.


Hvis ikke, så går du opp en størrelse og måler opp det neste buret. Hvilket hundebur passer til min bil? Sammenleggbart hundebur i stål med plastbunn.


Det følger også med et sklisikkert termo-teppe for ekstra komfort. Et perfekt og prisgunstig bur i god kvalitet. Mål derfor nøyaktig i bagasjerommet før bestilling.


Det ser ut som JavaScript er deaktivert i din nettleser. Du må aktivere JavaScript i nettleseren din for å bruke denne funksjonaliteten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg