torsdag 12. november 2015

Interiørbeis fargekart

Sjekk ut fargekart interiørbeis. Når inspirasjonen hentes fra naturens egne farger og materialer, fremstår interiøret med en unik og naturlig harmoni. Beisen kan også benyttes til annet ubehandlet interiør, f eks møbler, dører, listverk og kryssfinèr av furu, gran og poppel.


Bli inspirert av det interiørbeis -fargekartet fra LADY. Fargene i interiørbeis -fargekartet er nøye satt sammen for å fargesette treverket på en naturlig måte, forteller Jotuns Globale Fargesjef, Lisbeth Larsen.

Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg! Vi har laget flere digitale fargekart for å kunne gi deg enda mer inspirasjon og gode råd enn det du får i de trykte fargekartene du finner i butikkene. I de digitale fargekartene får du også konkrete fargeråd fra Jotuns Fargesjef. Du får gode tips til malejobben, både hvordan du kan gjøre det enklere, bedre og få et enda vakrere.


I PAKT MED NATUREN Naturens materialer tilfører interiøret en dimensjon av sanselig skjønnhet. Ikke rart vi ønsker å bringe naturen inn i hjemmene våre! En naturlig matt og transparent finish skaper en lun og god atmosfære.

Oljebeisen er vanntynnet å gir vakker lød og fargespill. Beskytter mot gulning av treverket. Luktsvak og enkel i bruk. Gul base, liter, kan blandes i ønsket farge.


Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Alle nyansene kan kombineres med hverandre – enten du velger ton i ton-maling eller kule fargekontraster.


Se alle fargene fra Continental Living-temaet i vårt nye digitale LADY- fargekart her. Sofistikerte rosanyanser preger også paletten, farger som står nydelig til varme grønntoner og sarte valører i kitt og beige. Den matte gir overflaten fremhever den vakre strukturen i treet. Lady pure nature interiørbeis motvirker gulningen av panelet og gir det et varig, naturlig utseende.


Fargekartene er retningsveiledende og fargene kan variere med underlag, lysforhold og glansgrad. Interiørbeis er den malingen som beholder det naturlige livet i panelet. Gjøco kan ikke stå til ansvar for fargeavvik.


Jo flere strøk jo lysere og hvitere panelvegger får du. Vi vet jo at skjønnhet kommer innenfra!

Resultatet er en matt og transparent finish, som skaper en rolig atmosfære. Panellysneren heter Snøheim. De kategoriene hjelper deg å få oversikt over hvilke farger du foretrekker. Klikk også her for å se det nye fargekartet på nett, der du bl.


MPS Skipsmaling fargekart Om oss Carboline Norge AS har som målsetning å levere kvalitetsprodukter for korrosjons-beskyttelse, tankbelegg og brannbeskyttende produkter over hele verden, basert på kontinuerlig teknologisk utvikling og førsteklasses service. Nytt fargekart med farger som passer på vegg sammen med dine personlige interiørdetaljer, på lister og dørkarmer samt nye bruktfunn. Se fargekolleksjonen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg