mandag 9. november 2015

Hvordan henge opp gardinstenger

Hvordan henge opp gardinstenger

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex. Hvilke gardiner passer hos deg?


Mønstrede gardiner i ulike former. For å skape illusjonene av at vinduet er midtstilt et annet sted enn der det er, kan du henge gardinstangen utover vinduskarmen på den ene siden. For å få effekten av litt høyde under taket, kan du henge gardinstangen høyt over vinduet (nesten opp til taket). Men hvordan henge gardinene pent?


Gardinene bør henge høyt, og gjerne gå helt i gulvet, mener produktansvarlig i Borge, Birgit Torkildsby. Hun minner om at det er personlig stil som gjelder. Hvordan henge opp gardiner?


Hvordan henge opp gardinstenger

Gjør det som en PROFF! Skal du ha både sidegardiner sammen med stores kan du bruke doble gardinstenger , eller to sett med skinner. Visste du at man enkelt kan illudere å ha større vinduer enn man har? Det er mye du kan løse bare ved å henge gardinstenger på. De enkleste metodene for å henge opp.


Det finnes korte gardinstenger. Kan tre den på vanlig gardinstang , men det er ikke så lett å rulle den pent nede. For å ha gardiner som vil henge pent og ta seg godt ut i lang ti. En leser lurte på hvordan hun skulle henge opp gardinene i dette. Vil du at rommet skal føles luftigere monteres stangen nærmere taket.


Du kan også skape inntrykk av et større vindu ved å velge en bredere gardinstang og la gardin lengdene henge på veggene ved siden av selve vinduet. Vi har mange ulike typer stenger i vårt showrom kom innom å ta en titt. Heng opp gardinene dine med en lekker og praktisk gardinstang.


Valg av gardinstang er med på å gi et helhetlig uttrykk rundt vinduene dine. Vi har lange og korte gardinstenger og gardinskinner, som både er flotte å se på og enkle å henge opp gardinene dine på. Les mer om hvordan du enklest monterer Kirsch produkter. På vindu der gardinene er mest til pynt har vi gardinstenger , og gardinene henger i hemper av stoff, slike som var in for ca 5-år siden. Det blir litt verre å henge opp gardiner i det nye huset, for der er det så mange skrå vindu, kanskje blir det bare panelgardiner der, opphenget har jeg ikke tenkt på enda.


Gardiner i stue eller soverom sikrer privatlivets fred og holder lyset ute. De reduserer også støy utenfra og bidrar til å holde kulden ute (eller varmen). Den vanligste måten å henge opp gardiner på er å bruke en metall- eller aluminiumsskinne som er festet til veggen eller taket med beslag. Hjørneskjøter brukes når du skal henge gardiner rundt eller i et hjørne. Om du ønsker å skjerme for lysinslipp fra sidene av vinduet monterer du en gardinstang med buete endestykker - veldig populært til lystette gardiner.


Og om du skal henge opp gardiner på vanlig måte kan du smykke endene av stangen med et par fine endestykker. Som ved å bruke sidegardiner sammen med undergardiner stores og eller liftgardin. Bruk faktum, spisestue med kjøkken er viktig del av en masse ting.


Her har vi samlet noen tips til oppheng som gir deg mulighet til å påvirke hvordan uttrykket blir. Standard plassering av gardinstangen. Er du usikker på om det du skal henge opp er for tungt, eller om selve gipsplaten er festet godt nok med mange nok skruer, bør du finne en stender bak gipsveggen for minst ett av opphengspunktene. Elektriske stendersøkere finner treverk bak gipsveggen, og varsler dersom det er vannrør eller elektriske ledninger der du skal henge opp noe.


Stram skruen slik at ankeret ekspanderer. I dag har de fleste hjem gipsvegger, og flere sliter med å henge opp bilder og, ikke minst, tyngre ting som hyller, TV og lignende. Se videoen med vår ekspert øverst i saken, eller les hans detaljerte tips under. Ved mindre belastning er. Da blir det enkelt å henge din TV i gipsveggen.


Med spennstenger henger du opp gardinen på få minutter. Under kan du se kjapt hvordan det virker:. Har kjøpt gardinstang og gardiner, 2cm lange fra Kid. Skal henge ved et vindu som starter omtrent ved knærne og opp til normal høyde. Hvis du må henge den opp på.


Rullegardin ble hengt opp for et år sida, og gardinstang kjøpt samtidig. Du må vel bare henge opp gardinstenger , det kan ikke en utleier nekte vel? Henge opp ting uten å lage hull i en fin vegg?


Hvordan henge opp gardinstenger

Skru opp gardinstenger når det er gipsplater bak vinduskarmen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg