tirsdag 17. november 2015

Dekorkloss

Dekorkloss

MAXBO tilbyr en rekke forskjellige dekorklosser som er tilpasset listene på markedet. Bredt utvalg dekorklosser til både inne og ute. Stiltre holder til i Hostvedt utenfor Kongsberg.


Her har vi både lager og produksjonslokaler. Vi har spesialisert oss på listverk, panel, kledning og andre. Hver enkelt dekorkloss fra Strømland Dekor går gjennom en kvalitetskontroll før den pakkes og sendes.


Vi distributerer våre produkter til forhandlere i byggevarebransjen, direkte til husprodusenter, snekkere og til privatkunder. I stedet for å gjære kan du skjule skjøtene med en dekorkloss i furu. Dekorklosser gjør listingen enklere for deg. Velg en butikk for aktuell pris og antall på lager. Skriv inn ditt postnummer så finner vi automatisk din nærmeste butikk.


Dekorkloss

Eller velg selv butikk fra listen. Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser.


Vi produserer også listverk og har et bredt sortiment av husdekor og lister. Klossar för dekoration av tak, golv, dörrar och fönster innomhus. Säljes i par eller styckvis beroende på typ.


Dekorkloss

Takkloss for innvendig hjørne er en dekorkloss tilpasset taklister på inntil 48mm tykkelse og bredde inntil 70mm. For hulkillister er den tilpasset inntil 70mm bredde. Dette er klossen som benyttes i innvendige hjørner for taklisten ved belistning av tak. Obs Bygg - Obs BYGG - COOP.


Vi har plukket ut et utvalg i forskjellige størrelser. Vår anbefaling er å handle både overkloss og underkloss for best symmetri. Trenger du spesielle utgaver, så ta kontakt. Vindusklossene blir levert ubehandlet.


Dekorkloss

Med dekorklosser slipper du å gjærkappe listene og sikrer samtidig fine. Søkeresultatene fortsetter under annonsen. Noen lar gulvet være førende for bulvlisten, mens andre foretrekker å legge dør- og vinduslister til grunn for valget. Uansett vil du finne noe som.


Bunnkloss eller sokkelkloss for karmlist er en dekorkloss tilpasset karmlister med inntil 15mm tykkelse og 70mm bredde. Gulvlist som passer til skal ikke overstige 15mm tykkelse og 95mm bredde. Produsert av førsteklasses furu.


Taklister fra ByggDekor. Med vårt enorme utvalg av taklister kan vi tilby løsninger til ethvert prosjekt. Har du behov for nye taklister så kan vi garantert finne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg