fredag 13. november 2015

Gamle kjøkken

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Kva særpregar eit kjøkken som skal tilpassast eldre hus?


Ofte var det meir luft eller skrog rundt frontane.

Dei var plassbygde, og frontane hadde synlige hengsler og var gjerne falsa eller låg inni skroget. Bortsett fra dette finn ein mange ulike typar frontar på eldre skap. Les også: Slik finner du den rette balansen på kjøkkenet.


Ved å rive deler av bæreveggen og sette inn en stålbjelke fikk paret integrert kjøkken i stua. Foto: Marianne Haga Kinder. Etter helomvending ligger i dag kjøkkenet og stua i andreetasje mens det har blitt TV-stue der kjøkkenet opprinnelig stod.


Gi nytt liv til andres kjøkken. Solbakken mener dagens kjøkkeninnredning holder lavere kvalitet enn de gamle dørene som ble laget av heltre.

Derfor kan det lønne seg å ta en tur inn på finn. Er du heldig får du tak i innredning i heltre av furu. Gamle kjøkkenfronter får kjøkkenet ditt til å virke gammeldags, mens nye kjøkkenfronter gjør kjøkkenet ditt mer moderne. Akkurat som at mørke kjøkkenfronter kan få kjøkkenet ditt til å virke dystert og mindre enn det er, mens lyse fronter ofte får kjøkkenet ditt til å virke større. Tilbygg på gamle hus Behovet for mer plass skaper utfordringer for det gamle huset.


Ofte er tilbygg beste løsning - eksiterende bygg kan i stor grad forbli urørt. Hva kan gjøres med ditt gamle kjøkken ? Hva med skap som går helt opp i taket, sammen med en ny benkeplate og større oppvaskkum? Eller praktiske skuffeinnsatser i stedet for dype og utilgjengelige skap? Alt dette er mulig, hvor mye du vil fornye er opp til deg.


Da Toril hørte vi trengte et kjøkken å male, ble hun veldig glad! Toril fikk malt både kjøkkenskapene og panelet. Kjøkkenet på bildet over er laget av gamle bygningsdeler, og bærer da også preg av levd liv. Selv oppvaskmaskinen har fått en front av brukt plank. Komfyren fra Ilve og kjøleskapet fra Smeg er nokså nye, men spiller begge videre på den nostalgiske estetikken.


Det skriker i hakk og sår. Jeg har en flott oljet benkeplate i eik på kjøkkenet.

Men nå skal vi pusse opp, og jeg kunne tenke meg en benkeplate enten med et kalket utseende eller mørk som valnøtt. Finnes det produkter jeg kan benytte på den gamle benkeplaten, slik at jeg slipper å skifte den ut? Uansett, dette er fantastiske vakre fliser og er mest benyttet i gang, hall, entre, kjøkken og bad. Flisene er 1 håndlagde og sement pigmentene ligger i et tykt lag på ca mm øverst i flisen.


Ved bruk blir dette fantastiske vakre fliser. Vi gjør ditt gamle kjøkken nytt. Vi driver altså med akkurat det samme som Tremo gjorde. Nå heter selskapet Best KJF AS og bruker varemerket Best kjøkkenfornyelse.


I stedet for å bruke tid og penger på å rive ned hele den gamle kjøkkeninnredningen, for deretter skru opp en ny, så kan vi tilby deg kjøkkenfornying. En del tusen arbeidstimer har gått med til å flytte selve bygningen, samt å sette på plass alle gamle gulvbor panel-bor takbor dører, lister og så videre, på nøyaktig samme sted som før. Lite, men funksjonelt. Endelig var tiden inne for å lage et enkelt og funksjonelt kjøkken i andre etasje, siden leiligheten snart skal leies ut.


Du kan også lage et billig kjøkken , men det krever mot og snekkerferdigheter. En annen måte å skaffe seg et billig kjøkken på, er ved å renovere det gamle. Så mange fine gamle kjøkkenredskaper du har! Jeg prøver å få meg en liten samling selv og er titt og ofte innom et loppemarked for å finne meg nye ting.


Se hva du kan gjøre med gamle , stygge fliser. Et genialt triks på kjøkkenet. Spennende hylleløsninger mellom kjøkkenskapene bryter opp det som ofte føles som. Fjerning av gamle fliser kan være utfordrende.


Vi viser deg hvordan du fjerner gamle fliser og hva du bør tenke på. Sigdal har produsert kjøkken i mer enn år. Dette ser vi gjerne på kjøkkenet ,. Forandring fryder, men det er ikke sikkert du trenger å gå drastisk til verks, selv om du ønsker ny kjøkkeninnredning. Er selve kjøkkenet greit og velfungerende, kan mye gjøres med et par strøk maling.


Her viser vi hvordan. Ikke klar for å male?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg