fredag 6. november 2015

Industrilakk

Våre eksperter utfører industrilakkering med presisjon. Vi er en ledende aktør innen overflatebehandling og påtar oss derfor å være hovedunderleverandør på små og store oppdrag. Vi utfører oppdrag nasjonalt og. God service, konkurransedyktige priser, punktlighet, egen hurtigordre-avdeling og moderne produksjonsutstyr gjør oss til en bedrift du kan stole på også i fremtiden.


Industrilakk

Velg glans og mengde i nedtrekksmenyene! K VOC Klarlakk Matt, CS, inkl. Tomter billakk as mipalakk mipanorway lakk custompaint customlakk effectlakk effektlakk effectpaint billakkeringsfaget lakk fargehandel farge maling colour paint.


Industrilakk : RAL-farger. Den har meget høy pigmenttetthet og kommer i RAL-farger som matcher typiske industrimaskiner fra f. JCB, John Deer, New Hollan Deutz-Fahr, Caterpillar og Ford. Vår sterke side er leveringstid på produkter vi skal lakkere. Det meste av det vi lakkerer blir levert i løpet av 5-dager etter bestilling. Vi leverer også lakk- og spesialprodukter til metallindustrien.


Ekte industrimaling på sprayboks! Vil du ha noe blandet så gi oss gjerne bestillingen på tlf, pr sms eller på mail, så blander vi det. TorpVis veibeskrivelse. Hvor synlig er din bedrift? Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Bilpleie, bilverkste skifte bilglass, lakkering av bil, taksering av bil og mye mer på Jaren, Hadeland og omegn! Du må gjerne kontakte oss eller komme og se våre lakkeringsbokser i drift både i Fredrikstad og Oslo. Billakk, industrilakk og interiør maling.


Industrilakk

Send oss nøyaktig informasjon på bilmerke, fargekode og årsmodell i meldingsfeltet når du bestiller, eller kontakt oss. Består av akrylharpikser, noe som gjør at malingen tørker raskt og gir en utmerket metallisk overflatefinish. Kan brukes på en rekke. Profesjonell industrilakkering med fokus på kvalitet. Besøk vår nettbutikk idag!


Meld deg på vårt nyhetsbrev her. Lämna följande fält tomt. Sidene er under utvikling, men ta gjerne kontakt med oss. Allerede året etter ble vi forhandler av Tikkurila industrilakk til stålindustrien.


Industrilakk

Siden har vi utvidet sortimentet med Kremlin sprøyteutstyr og Mirka slipemateriell. Vårt kontor og lager er i Maridalen på Kjelsås. Vårt fortrinn på dette området er faglig kompetanse. Meget god kvalitet og priser.


Vårt distrikt på billakk er Innlandet Fylke. På industrilakk kan vi levere i hele landet. Vi blander også fargekoder til motorsykkel, ral og ncs koder. Blank, silkematt eller matt finish.


Husk å bestille klarlakk i tillegg ved bestilling av billakk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg