fredag 27. november 2015

Fondvegg stue

Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. Finn nye møbler som passer deg og ditt hjem på IKEA. Dette er den klassiske plasseringen av en fondvegg.


Den sortaktige gulfargen blir tydelig fremhevet som en følge av sin plassering, og skaper et naturlig blikkfang i rommet.

Denne løsningen fungerer fint i de aller fleste tilfeller, men det kan være greit å være obs på at det er viktig å tenke helhet i for å balansere fargene. Til syvende og sist er det deg og din familie som skal bo og. Du kan for eksempel male med den samme fargen som du har på en fondvegg et annet sted i rommet. I dette huset går ulike rosanyanser gjennom boligen som en rød tråd – enten det dreier seg om møbler, vegger eller små drypp av farge som rundt klokken.


Se så fin helheten blir! For bare et par år siden ville alle ha en fondvegg. Gjerne en farge eller et mønster som fengslet blikket, men nå dør fondveggen ut.

I følge Larsen har vi blitt tøffere. Vi ønsker en helhet i rommet og har større tro på oss selv. Alle fire vegger skal males. Og de skal helst males i lune, duse og trygge farger.


Lisbeth Larsen har bidratt med gode tips om farger i Grottenveien – Rom for rom. Denne gangen er det hvordan male stue som står for tur! Lisbeth tipser også om bruk av fine kontrastfarger i programmet. Og en ny fondvegg er malt! Der sofaen tidligere sto har vi nå bokhyller og spisebor noe som har resultert i et hav av ny, etterlengtet gulvplass.


For at ommøbleringen og fornyelsen skulle føles optimal, ville vi male opp en fondvegg , og valget falt på veggen bak bokhyllene. En fondvegg gir en naturlig avgrensning av en veggflate. Og ved å ta opp en farge fra tapetet i de malte flatene og tekstilene i rommet gir det balanse til interiøret, forteller interiørkonsulent Ellen Skifjeld.


Fondvegger har vært populært de siste ti årene – og lite tyder på at trenden er på vikende front. Ble jo helt ny stue jo :o) Passet veldig godt til alle de flotte tingene du har hjemme hos deg. Håper ryggen din er bedre igjen nå - i alle fall får du gjort saker og ting i en fei :o) Grattis med Boligdrøm artikkel.

MÅ jeg ha det - selvfølgelig :o) Ha ei fortsatt flott uke - klemmer! Her har vi leselampe, strikketøy, aviser og pledd til kalde dager. Her trives vi både alene, og sammen med familien. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her.


Det er lurt at fargeklatten er på et møbel eller en fondvegg , som bak sengen, da setter du kjøperen på ideen om å kjøre en spenstig farge på én vegg, samtidig som det oppleves som deres valg, sier Larsen. GLANS: Glatt listverk blir pent med superblank maling. Mal lister i ren hvit. Komfortable lenestoler i flott design og god kvalitet.


Finnes det noe bedre enn å sitte i godstolen med en bok i hånden og en kopp. Jeg er godt fornøyd mer resultatet, og venter nå bare på at vi skal finne en ny sofa til stua. Ikke fordi vi har malt fondvegg , men fordi vi lenge har sett etter en ny, og at det nå vil passe perfekt. Da vil det også blir gjort litt ommøblering. Har behov for litt veiledning i forbindelse med oppussing av en stue 2kvm i en leilighet legger ved en skisse på hvordan stua ser ut for å forklare problemet bedre.


Vegg A og vegg B har trepanel. Resten av veggene har tapet. Altså hvilken vegg burde være fondvegg ? Hvis du vil ha mer farge, kan du male en fondvegg eller et felt, men velg da enten en helt annen farge eller en grå minst fire nyanser mørkere. Hvis ikke vil det se tilfeldig ut, som om lyset bare er litt annerledes på akkurat den veggen. Fondvegg soverom Med hvite gardiner fra gulv til tak, og hvite vegger, tak og skap ble det litt vel hvitt på soverommet.


Synes det er fint med en vegg i en kontrastfarge, så vi bestemte oss for å male veggen bak sengen. Visdal mener at grått vil ta plassen til kaffe latte. Tapetgalleriet - Spesialforretning for tapet, fototapet, maling, gardinstoff og møbelstoff. Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter.


Stort utvalg interiørprodukter til stue , soverom, baderom, barnerom og kjøkken. Bestill på nett, hent i butikk eller nærmeste postkontor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg