onsdag 18. november 2015

Takpanel hvit

Takpanel hvit

Panelet er belagt med hvitmalt folie som gir en høy slitestyrke. Lysekte- gulner ikke. Ferdigmalte panelbord som gir deg et flott og solid tak på rekordtid. Nye profiler V-fas ende og V-fas alle sider. Takpanel egner seg både til nybygg og renovering.


Utforsk de ulike panelene. Smartpanel Tak egner seg både til nybygg og renovering. Velg mellom malt, beiset, oljet eller ubehandlet panel.


Du kan også skape en helt spesiell egenart gjennom seriene Herregår Sjøbod og. FOCUS veggpanel med Perlestaff-profil i hvit er vel blant de mest klassiske valg man kan ta for å få en ferdig lekker og holdbar vegg. Med markedets sterkeste overflate og delikat kostemalt preg er dette et lekkert valg for et nordisk interiør. Selvsagt er det enkelt å overmale om du ønsker å fornye interiøret. Velg antall kvadratmeter: Tilsvarer pakke(r) à 2. Ferdigmalt takplate produsert i Norge av de reneste råvarer Legg i. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge.


Dette nettstedet benytter cookies. Jeg forstår, ikke vis denne meldingen igjen. Selges nå da vi kjøpte for mange. Platene holder sammen ved. Husk at not og fjær vil bli skjult ved montering.


Symfoni panelbord med lett trestruktur. Lady Supreme Finish tre- og panelmaling matt hvit liter. Krampepistol haubold pn540. Takplate som er ferdigmalt i hvit farge.


Takpanel hvit

En takplate med en glatt og fin overflate. En allsidig plate med kjerne av trefiber som gjør den stabil. Enkel montering med not-fjær-fas.


Arbor Panel malte plater i MDF har en eksklusiv overflate som minner om vanlig panel. Det er hele mm tykk, og gir dypere og penere profiler. Malingen fremstår med. Trenger du hjelp til å frakte varene dine? Finansiering - BM Card.


Vi har finansierings- løsninger for deg! De mest populære profilene er lagerført mens andre er bestillingsvare med leveringstid ca to uker. Godkjent for spotbelysning - Tåler opptil 1grader. Har akkurat montert ca 150mmed smart takpanel og en del abor takplater (spon) Veldig lettvint. Personlig vet jeg ikke om jeg ville hatt folierte panelbor da det kanskje ser litt unaturlig ut.


Andre produkter som brukes i tak er hardvoksoljer, panelvoks, vanntynnet lakk tilsatt hvite pigmenter, tak- og panelhvitt. Panellakk kan brukes i flere sjikt for å forsterke effekten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg