tirsdag 10. november 2015

Hay interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Søk etter hay interiør på den nye KensaQ. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Hay er et dansk varemerke som på genialt vis kombinerer designsamarbeid og praktisk design. Dette er dansk interiørdesign på sitt beste til en rimelig pris. Lunehjem fører et stort utvalg av både nyheter og bestselgere fra Hay. Danske Hay har tatt Norge med storm igjennom mange år med geniale designsamarbeid og praktisk design.


Dansk design på sitt beste til en rimelig pris. Vi har et bredt utvalg av møbler og interiør fra Hay , både på lager og som bestillingsvare. Her kan du se klassikere og nyheter fra HAY du får rabatt på nå!


Hay interiør

Møblene er en fryd for øyet, og en hver som har interesse i interiør vil ikke takke nei til å hvile øynene på en godsak fra dette merket i hjemmet sitt. Bare deres instagram er en rekke bilder av rette linjer og tilfredsstillende farger. Interiør HAY Muuto normann COPENHAGEN. Vi elsker en miks av ulike materialer og teksturer og vi elsker å leke med kontraster. Klikk hjem dine favoritter i dag og skap din egen personlige stil.


Make your home happy! Kolleksjonen er utformet slik at møblene passer like godt på terrassen, balkongen og i hagen, som de gjør på kafeer og restauranter. Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer. Fokus på skandinavisk design krydret med litt glam fra Italia og USA i medium- til high end segmentet.


En stol som fungerer like bra rundt spisebordet som rundt et møtebor i en kantine eller på kontoret å kombinerer form, funksjon, komfort, detaljer og estetikk. En lounge som har god sittekomfort. Designet gir et lyst og luftig inntrykk.


Cone Bar Table fra Hay er utrolig praktisk dersom du ikke har så stor plass til utemøbler. Cone er vedlikeholdsfritt og kan stå ute hele året! Dette bordet har en solid sokkel i betong.


Hay interiør

Palissade Bar Stool passer perfekt til dette barbordet. HAY samarbeider med kjente designere, både nyere og mer etablerte. Oss oss finner du nøye utvalgte varer som betyr noe for oss, og forhåpentlig for deg også. Hviit AS eies av Linda og Franz Elmin. Finn hay interiør hvis du ser nå.


Fra danske HAY har vi et bredt utvalg flotte møbler og accessories til hjemmet til en god pris. Shop enkelt online eller kom innom oss på Bærums Verk! Danske HAY leverer innovative designmøbler og bruksgjenstander av høy kvalitet. Inspirasjonen hentes fra arkitektur og mote, og målet er å lage ukomplisert design som er bærekraftig, ærlig og funksjonell. Ting er en interiørbutikk hvor du ikke bare finner artige tips til interiør , men også et bredt spekter av fine, morsomme og fargerike ting til alle anledninger.


Vi fører kjente merkevarer og forsøker spesielt å forhandle norske og skandinaviske designprodukter. Hos Ting finner du fine ting til badet, kjøkkenet og andre steder i hjemmet. Bestill i nettbutikken eller besøk din nærmeste Ting-butikk.


Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg