torsdag 5. november 2015

Glassmosaikk kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Megastort utvalg og rask levering.


Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Drømmer du om glassmosaikk fliser kan vi i Right Price Tiles tilby deg stort utvalg av fliser både på farge og utseende.

Helheten vil gi et spennende inntrykk og fungere som et blikkfang i rommet. Vi leverer glassmosaikk i str 5x 5- 2x 2-3x alle mosaikker leveres på nett, eller papir i str 30xpr ark. Vi har ett stort utvalg av mosaikk til bad og kjøkken. Fra store leverandører som Original Style, Onix, Jasba og Equipe. Mange av våre store utstillinger viser mosaikk brukt på bad og kjøkken.


Glassmosaikk , marmor-mosaikk og mosaikk til de aller fleste flis-seriene våres. Når det gjelder kjøkkenet , kan det være vanskelig å velge hvilket materiale og utseende man ønsker på veggen mellom over- og underskap. Det er mange hensyn å ta.

Valget må passe til benkeskive, tapet og gulv. Et kjøkken har man lenge. Veggfliser Kjøkken , vil også en del større fliser eller mosaikk, også egne. Vi fører glassmosaikker i fra Bisazza, Sicis og Vitrex. Fliser i fra Italia er vårt fokusområde.


Flishuset-Import importerer utefliser. Flis egner seg godt som dekor mellom benk og overskap, og er et slitesterkt og rengjøringsvennlig alternativ. I tillegg tåler de varme og fukt langt bedre enn gips eller annet materiale. Når du skal velge flis til kjøkkenet er det en del hensyn du burde tenke på. Glass fra Oksidé er en idé om å benytte det beste og mest moderne innen grafisk produksjonsteknikk, til å skape en vakrere og mer bekvem tilværelse for mennesker med sans for et pent og praktisk kjøkken.


Disse rimelige produktene kommer i et bredt utvalg farger, fra de mer spreke fargene til de mer nøytrale. Se bilder og inspirasjon av flislagte kjøkken her. Flott glassmosaikk laget av høyglanset krystallglass. Mosaikk design og kvalitet vil tilfredsstille de mest krevende kundene.


Enten det er på bad i f. Perfekt laget og ferdig presenterer enda bedre enn i bildene. Perfekt overfører lys som øker visuell dybde, fargenyanser av allerede høy kvalitet mosaikk.

Registrert Dato: Onsdag 13. Hei Ønske å få montert glassmosaikk på kjøkkenet på gamle fliser, på kvm. Her kan barna sette seg ned ved sitt lille møblement, eller de voksne kan sette seg ned og nyte fem minutters pause i det som er blitt hele familiens drømme- kjøkken. Midt på skapdørene er håndtakene fra Beslag Design plassert. Grå glassmosaikk fra ItalDesign skaper en spennende kontrast.


Den rustfrie viften kommer fra Bosch.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg