tirsdag 3. november 2015

Galleriskinner

Leverandør av arkiv- og konserveringsmateriell. Galleriskinner har mange populære navne f. GALLERISKINNER - BILDEOPPHENG Ønsker du slutt på unødvendige hull i veggen og en enklere jobb meg å henge opp dine bilder? Vi har galleriskinner på opp til meter, plastwire og stålwire, kroker, endestykker, hjørnestykker og skjøtestykker, samt monteringssett.


STAS cliprail pro skinnesystem. Med galleriskinner er det let og smidigt at hænge billeder op og flytte dem uden at skade væggene.

Dette er systemet for. Anbefales til gallerier, skoler, banker, kontorer samt. Billige priser - Hurtig levering - God service. Om det hedder galleriskinne, galleriskinner , gallerilister eller galleriophæng, så har vi det hele! Bedste system og kvalitet til billigste samlede pris.


Fleksibilitet ved ophængning. Landets bedste priser. Kun 3kr pr meter galleriskinne. Billigste samlede priser - største udvalg - bedste kvalitet og vejledning.

De gir også mulighet for belysning av bildene. Men galleriskinner egner seg også godt i private hjem. Det blir lekende lett å henge opp og flytte på bilder.


Hammere, sager, skrutrekkere og annet håndverktøy. Vi har både klassiske håndverktøy og elektriske verktøy og maskiner. Innen håndverktøy har vi et bredt. Vælg skinner og tilbehør nedenfor - Bemærk vi sender ikke galleriskinner , men tilbyderefter aftale afhentning hos os enten i Frederikssund eller Holte.


Skal du på kunstmesse, eller kunstudstilling finder du også her de uundværlige messekroge og liner med løkke. DANMARKS BEDSTE PRIS, galleriskinnerne er lavet i hvidlakeret aluminium og er nemme at montere og så undgår du fremover at skulle bore og lave huller i dine vægge når du enten vil flytte et billed eller skifte rundt på dine billeder. Arbeidsplasser for fremgang og trivsel! Sikkerhetsbeslag for trygg opphenging av bilder. Vi er rimelig og raske med fokus.


Kontakt oss Ta kontakt så vi kan hjelpe deg. Bestil gratis prøvepose på galleriskinner. Vi gjør det meste innenfor innrammingsfaget. Vi vil gi kunstverket den oppmerksomhet det fortjener samtidig som en bevarende innramming har en konserveringseffekt. Skarpe priser - God service - Stort udvalg - Eget værksted - Midt i Århus C - års erfaring.


Og du slipper skjemmende spiker eller skruehull i veggen der du vil henge opp bilder.

Når du anvender disse galleriskinner i dit private hjem eller på arbejdspladsen kan du let flytte rundt på malerierne mv. Skab et professionelt look hvor din udsmykning hænger flot i gennemsigtige nylonliner og diskrete skinner. Vi har sorte rammer, hvite rammer, brune rammer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg