onsdag 21. oktober 2015

Vinhylle i tre

Vinhylle i tre

Føl den rigtige vinkælderstemning. Ring til os på eller send en mail. Lad os sammen gennemgå din drøm! Vinskap, vinglass, vinstativ, korketrekkere, champagnesabler, vintønner, vinmøbler.


Vinhylle i tre

For vegg, bor gulv. Vinholder Til stue, kjøkken, vinkjeller. Til veggen fører vi også den flotte Vino Wall Rack som finnes med en dybde på én, to eller tre flasker og en høyde på ni eller tolv flasker. Alternativt kan du velge modellen med plass til 8-magnumflasker, dog med kun én flaske i dybden. Ekstra stemningsskapende er det også med en pupitre, et frittstående vinstativ i tre.


Maksimal byggehøyde: stk. Du kan dermed få samme vinstativ i hvitt tre eller i mørkt tre. Eksklusive vinstativ.


Vinhylle i tre

Moldow Wineracks er våre high end-vinstativ i tre og det tetteste du kommer på et håndlaget snekkermøbel uten å måtte betale i dyre dommer. Her er alt av ypperste kvalitet - både det håndverksmessige og materialvalget. Les om vilkårene i garantiheftet. Kanskje du foretrekker et moderne bueformet vinstativ, eller et vinstativ i et mer klassisk design i tre. Kanskje du nylig har begynt å samle på vin som du vil vise frem i hjemmet ditt, har ett rom til overs i kjelleren hvor du vil skape din egen vinkjeller eller kanskje du bare rett og slett har blitt lei av at vinflaskene dine ikke har en fast plass i hjemmet.


Det er en god idé å skape orden og symmetri i innredningen med en flott vinhylle i tre. Hvis man ikke har vinhyller til vinene sine kan virvaret av flasker fort bli rotete og stygt å se på, men med den rette løsningen skaper man harmoni og balanse i rommet. Trævarefabrikernes Udsalg tilbyr flere forskjellige reoltyper til vinen deres. Det herlige Vinstativ Byggbart i Tre har plass til vinflasker.


Vinhylle i tre

Stativet er laget i tre og du kan både plukke det fra hverandre og bygge det opp på egen hånd. På denne måten kan du selv bestemme hvor mange etasjer du vil ha. Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem. Din favorittvin er ikke bare til å drikkes, det skal naturligvis også vises frem!


Selger en vinhylle i tre for 9kr. Kjøpt i asiatisk interiørbutikk i Oslo. Sender gjerne mot forhåndsbetaling og mot at kjøper betaler porto etter postens satser. Urban Trend Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


Ved at du fortsetter å bruke. Kan hentes på Smestad. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av. Vinkassestativ med uttrekkbare hyller og plass til tre vinkasser.


VintageView frittstående vinstativ, 27. Vinhylle med plass til flasker vin. KUBIK tre skrå vinhylle. Hent din ordre i norsk pakkeshop. ALLE PRISER ER INKLUDERT MOMS OG TOLL.


De vet hvordan du best kombinerer ulike materialer som stein, komposittmateriale og tre , og hvilken skuffeinnredning du kommer til å ha mest nytte av. Med mer enn års erfaring med å bygge kjøkken har vi nemlig plukket opp en god del kunnskap både om kjøkkenet og tilbehøret, og vi forteller gjerne det vi vet! Få mest ut av hver kvadratmeter.


Praktisk oppbevaring med bokhyller, reoler og romdelere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg