fredag 2. oktober 2015

Flugger butikker

Flügger farve malingsbutikker dekker hele Norge. Finn en butikk i nærheten og få inspirasjon og veiledning til dine maleprosjekter. Vi kunne desværre ikke finde en butik i området. Din søgning gav for mange. Julekampanje Få det fint til jul.


Flugger butikker

Et vakkert tak er prikken over i’en og kan gjøre rommet både større og lysere. Med Flutex 2S får du en pen, helmatt og. Vi er alltid parat med råd og veiledning, så stikk innom butikken og snakk med oss om prosjektet ditt, uansett om det er stort eller lite.


Flügger-sjef i Norge, Rolf Ludvik Gjølberg, var ikke tilgjengelig for intervju denne uken. Tapene har gjort at egenkapitalen er barbert bort. Den er nå på minus millioner kroner. Skjermen din er desverre for liten.


Vi ønsker å gi deg en optimal opplevelse av vår fargevelger, og det får du ikke på mobil. Prøv den på PC eller større. Find en farvehandel i nærheden af dig og få inspiration og vejledning til dine malerprojekter. I det siste året har vi lukket fem butikker som dessverre ikke har levert positive tall.


De er blitt tatt bort. Han leder et selskap som de siste årene har tapt penger i det norske malingsmarkedet. Du kan alltid ringe til vår produktstøtte eller få hjelp, veiledning, prøver og materialer. Flugger Farve Drotningsvik, Godvik, Hordalan Norway.


Interiør og oppussing. Nå kan du bruke rabattkode obos når du handler på flugger. Du må vise OBOS-medlemskortet ditt når du handler i butikk. Du finner det også i OBOS-appen.


Kjeden er det eneste stedet du får fatt i den berømte Mestermaling fra Bergen. Med produkter av høy kvalitet til gode priser er vi nå Skandinavias største fargekjede. Vi produserer maling, tapet og verktøy selv og har et komplett sortiment innen malerfaget. Dette er selskapets største butikk.


Flugger butikker

Uanset hvor i Danmark du bor, er vi tæt på. Nordisk design og kvalitet. Bonus gjelder på alle produkter og kan ikke kombineres med andre kundeprogrammer.


Betal med registrert betalingskort eller dra aktivert medlemskort i. Hjemmesiden bruker cookies. Finn din butikk Velg en kategori for å se utvalg av våre butikker i den valgte kategori.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg