torsdag 29. oktober 2015

Mester grønn blomster

Uansett anledning, nå koster hjemlevering enda mindre! Mester Grønn butikk nær deg! Bestill blomster på nett og få de raskt levert på døren, til deg selv eller noen du er glad i. Veiforklaring, åpningstider og annen informasjon finner du ved å klikke på den enkelte butikk. Tulipaner er den perfekte innflyttningsgaven, Orkidee gir du til din beste venninne og rose til din ukårede. Siden den gang har vi vokst til å bli Norges ledende blomsterkj.


Vi har alltid 3forpå avskårne blomster. Plukk og miks dine favoritter og sett dem sammen selv hjemme, eller la oss binde en flott bukett for deg. Vi utfører alt av blomsterbinderi til hverdag og fest, sorg og glede.


Sammenlign blomsterbutikker, bestille og send blomster fra utvalgte blomsterbutikker for levering på døra. Les om blomster i vår blogg. Si det med blomster ! Bestill buketter og blomsterdekorasjoner på nett og få det levert på døren.


Levering i Norge og utlandet. Se hele utvalget her. I vår blomsterbutikk på nett mestergrønn. Vår visjon er å skape glede i alle hjem, Ved å tilby et stort utvalg av friske blomster hver dag gjennom hele året, forsøker vi å gjøre akkurat dette.


Vi skaper glede i alle hjem! Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Dette har vi gjort ved å bygge stein på stein, hvor fokuset har vært og er kvalitet. I butikken vår finner du et stort utvalg blomster og planter for enhver anledning, til deg selv eller som gave.


På vårt bugnende blomstertorg har vi lekre håndlagde buketter, og et stort utvalg av sesongens avskårne blomster. Beställde online men fick ingen leverans. Vi trekker både dagsvinnere og en hovedvinner.


Blomster til alle anledninger. Sjekk også deres nettside for inspirasjon og stelletips. Hos oss finner du alt av blomster til hverdag og fest, til sorg og glede.


Har du noen du ønsker å overraske, glede eller gratulere? Friske blomster som gleder lenger. Kleppestø Senter ligger på Askøy, like utenfor Bergen. Butikksjef Ingunn Brendlien har jobbet i kjeden i ti år. Med over 1butikker fra Kristiansand til Tromsø dekker de omtrent hele Norge.


Du kan betale med Klarna, Visa, Mastercard og Diners.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg