mandag 5. oktober 2015

Normann copenhagen lampe

Kom til et brag af en fødselsdagsfest. Massevis af ekstra festlige tilbud. Imerco eller Imerco Home butik. Følg din ordre med Track and Trace! Vi sikrer dig de skarpeste priser.


Eksklusive lampene fra designere og produsenter i toppklassen.

Vi setter design og kvalitet i høysetet og vårt spennende sortiment er nøye utvalgt. For dig som elsker boligindretning og design fra førende varemærker og designere. You will receive a confirmation e-mail and your first newsletter shortly.


Choose from sculptural pendants, industrial bell-shaped ceiling lamps, decorative wall lamps and table lamps in exclusive materials. Normann Copenhagen ligger, som navnet tilsier, i København. Our collection of lamps let you. Få kunne forutsett den suksess de har oppnådd de siste årene.


Rørforsterkeren fra radioen ble inspirasjonen hans - derav navnet Amp fra den engelske betegnelsen Tube Amplifier.

Taklampens unike form og klassiske materialer gir en nostalgisk, men samtidig moderne følelse. Lampen har fått sin form med inspirasjon av en klassisk klokke med rund silhuett og matt overflate. Den hvite innsiden reflekterer lyset på en behagelig måte som passer til ulike formål. Fargevalg av produktene endrer seg i takt med tiden, og blir ofte inspirert av trendene du også finner i moteverden.


Gratis levering ved køb over 500kr. Shop online til gode priser. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Normann har bordlamper, pendler, væglamper, gulvlamper og moderne pendel lysekroner.


Deres moderne bud på en pendel lysekrone er deres, Bau lampe. Det er en unik lampe , der samles nemt med dens geometriske former. Lampen er designet, som en dekorativ, kreativ og unik pendel. Du kan derfor finne både lamper i lette og robuste materialer, og design som kombinerer det robuste med det lette.


Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Rise vegglampe er den allsidige og sofistikerte lampen du alltid har ønsket deg. Norman Copenhagen Bell er en vakker lampe med et simpelt uttrykk, som i sin helhet har fasongen til en klokke.


I stedet for at skjule samlingen mellom ledningen og skjermen, har de to designerene lykkes med å sammensette de to delene, slik at lampen fremstår mer helhetlig.

Rise lampen er den ukompliserte og anvendelige lampen du alltid har letet etter. Trebasen i ask står i en nydelig kontrast til den industrielle lampeskjermen. Uttrykket til Bell robust, og formen er enkel.


Bell er en taklampe i en ikonisk bjelleform med har en run jevn overflate og lampen inntrykk av at den er blitt støpt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg