torsdag 8. oktober 2015

Mørk grå maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Industriell grå – en blåaktig grå tone. Oppleves som kjølig, røff og industriell.

Frostet Glass – en grønnaktig grå farge. En lys gråaktig tone med grønne og blå undertoner. Alle som er opptatt av trivsel i hjemmet vet hvor viktig det er å velge de riktige fargene.


Finn riktig farge og maling her. Fargene er verken helt grå eller helt beige, men er perfekt harmoni midt i mellom. Disse nyansene har alle et dempet preg, altså en sorthet over seg.


Det er nettopp denne vi opplever som det litt ”skitne” og lekre i fargen, samt at de har et relativt høyt innhold av rødt, noe som skaper denne lune følelsen fargene har. LADY Pure Color Veggmaling.

Vår vakreste maling. Et svensk kvalitetsprodukt. Vannbasert maling for tak og vegg innendørs, som har høy dekkevne. Magneter festes da til underlaget. En lun, flott mørk gråtone.


Perfekt kombinasjon til alle gråfargene nevnt over. Denne passer til en mengde andre farger! Anna skriver på sin blogg: Jeg er jo litt av an malerfreak og maler det meste, og har stort sett på gang et lite prosjekt som innebærer maling. Den fremstår neutralt sort.


Grå hus er en fin kontrast til fargede hus, og ikke vær redd for å velge en mørk nyanse. Fargen blir lysere på fasaden enn på fargeprøven. Hvis du blåser i moten, og velger grått fordi du tenker nøytralt og trygt bør du være obs. Grått har nemlig mange ansikt, akkurat som andre farger. Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende.


I vårt nye fargekart kan du studere en rekke ulike grå nyanser, fra de kjølige og nøytrale til de lune og varme. Hver hovedfarge har sine tilhørende fargeanbefalinger. Ved å følge våre anbefalte kombinasjoner får huset en harmonisk fremtoning, forsikrer hun.

Da bør du sjekke ut vår selvrensende maling , OPTIMAL. Jeg skal beise nybygget vårt innvendig, og tenkte å bruke Jotun Lady interiørbeis. Fargen jeg ønsker meg er ganske mørk grå , men kan ikke finne den blant de fargene de har. Har noen en kode på en mørk grå beis?


Hos MAXBO finner du interiørbeis og lasur som fremhever det naturlige treverket. Les også: Bytt til en hvitere maling 2. Kjøp på nett eller i butikk. DEN ELEGANTE BEIGE OG GRÅ FARGEPALETTEN.


Uåpnet 3L spann mørk grå halvblank maling , pensler. Ligger hytta i tilknytning til bebyggelse i kulturlandskapet, kan det være aktuelt å bruke stedsegen tekking - for eksempel takstein. Prøv FINN levert, fra kr 75.


Papptekking reflekterer mye av himmellyset og blir ofte for lys. Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain. Elektrisk grill med ekstrem enkel betjening Kompakt design gjør grillen svært enkel å bruke Max. Polyester sparkel fleksibel mørk gr.


Ampere-kurs) Aluminiumsbunn og -lokk som gir grillen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg