onsdag 28. oktober 2015

Frostrøyk jotun

En lun og lys grålig tone, - perfekt for den som ønsker seg en varm helt lys farge på veggen. Den rødlige undertonen skaper varmen, mens det grålige preget gjør den dempet i uttrykket. En varm gråaktig hvit tone.


Står godt til andre varme farger som lune gråtoner og varme rødtoner. En svært populær gråfarge som oppleves som ren i tonen utendørs. Jotun LADY svarer: Hei igjen:-) Kokos og Space er gulere, mens Tidløs er grå. Dette har vært en favoritt blant Jotuns gråtoner i mange år! Frostrøyk er mørkere enn Bomull i så måte.


Det betyr at den passer langt bedre til Klassisk Hvit, Letthet, Egghvit og Bomull. Det er nyttig å først tenke over i hvilket type terreng hytta ligger. Det er viktig å se på naturen i omgivelsene rundt seg før du velger farge. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.


Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun , liker å teste ut fargene hun anbefaler.


Aller helst skal de virke avslappende, og i sin egen leilighet har hun gått for avstemte. Vinduene er husets øyne, og er en viktig medspiller til husets uttrykk. Vindusglasset er den mørkeste flaten, nesten sort i dagslys. Lyse farger gir en stor kontrast, mens dypere farger gir vinduene et mykere uttrykk.


Frostrøyk jotun

Spesielt fordi den også står godt til Bomull som mange har på sine hvite detaljer, – det er ikke gitt når vi snakker greige farger! Vegger: Jotun 7Brunsvart. Berit har god tilgang på de vakreste markblomster rett utenfor hytteveggen. Jotun produserer kun malinger som selges som LADY, Sens eller Jotun.


Maler du med Jotun farger i Jotun maling (blandet over Jotun blandemaskiner) har du en trygghet for at fargen blir slik den blir fremvist i fargekartet og på våre fargeprøver. Det kaller vi Jotuns Fargetrygghet. Riktig fargegjengivelse oppnås ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor fargeblandesystem. Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter.


Frostrøyk jotun

Alle Jotun -produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun -produkter. Etter en deilig sommerferie, er både store og små snart klare for hverdagen igjen. Vi skriver midten av august, men det er lenge igjen av den perioden vi kan vaske og male huset. Umiddelbart vises våre anbefalinger til matchende detaljfarger, og farger til grunnmur og terrasse.


JOTUN FARGETRYGGHET Visste du at alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter? Når du velger våre malinger, lover vi at malingsfargen blir lik fargen du valgte fra ett av våre fargekart eller Jotun Fargesenter Inne. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for.


Disse er da varmere og lunere i tonen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg