onsdag 7. oktober 2015

Matt gulvlakk

Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje. Lakken inneholder aktivt lysfilter som hemmer gulning av treverk og motvirker nedbrytning av lakkfilm. Vannbasert slitesterk og luktsvak silkematt lakk til tre- og parkettgulv.


Har oljens utseende og lakkens bruksegenskaper. TreStjerner Gulvmatt anvendes på ubehandlet eller tidligere lakkert eller oljet tre og parkettgulv.

Det er mye sjel i tregulv, men de trenger som regel litt omsorg for virkelig å blomstre. Med ny lakk kan et gammelt gulv se nytt og friskt ut. Om den skal være matt eller blank - det er opp til deg. Både gamle furugulv og parketter av alle salg blir slitt med tiden. Hakk, riper og nedslitt lakk er hverken pent å se på eller lett å rengjøre.


Legg i handlevogn Ikke tilgjengelig på nett Skriv inn postnummer for leveringstid. Vi har produktet som passer ditt. På lager i disse byggevarehusene Du må legge minst vare i handlevognen.

Gulvlakk vanntynnbar matt liter. Det finnes gulvlakker helt ned i glansgrad som kombinerer lakkens slitestyrke med det vakre utseendet til en olje. En slik lakk fremhever treverkets lø uten å korte ned vedlikeholdsintervallene, slik en olje ville ha gjort. Hos Beckers finner du gulvmaling og gulvlakk av høy kvalitet for betong, tre og parkett. Finn riktig maling og lakk for ditt gulv hos oss.


Junckers gulvlakk matt 5l. Miljøvennlig lakk med svak lukt og god slitestyrke. Matt eller halvblank. Lys, luktsvak og hurtigtørkende. Den er slitesterk, tørker hurtig og luktsvak.


Visste du at vannbasert gulvlakk gulner mye mindre enn løsmiddelbasert gulvlakk ? Det er sammensetningen og kvaliteten av tørrstoffene som avgjør gulvlakkens kvalitet (løsemidlene eller vannet er kun transportører av tørrstoffene.) Som kunde hos oss kan du selv velge hvilken type gulvlakk du vil bruke. Helmatt gulvlakk for tre og parkett. Teknisk datablad Egenskaper og fordeler Vanntynnet og luktsvak. Produktet gir et transparent, helmatt, lunt og dempet uttrykk – som fremmer treverkets naturlige utseende. Gir ingen synlig lakkfilm.


Bruksområde Gulv og trapp i heltre og parkett, samt møbler.

Her får du en oversikt over våre interiør- og eksteriørprodukter. Trestjerner Gulvmatt gir en slitesterk og matt usynlig overflate. Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Maling, Gulv, Gulv,. Av og til holder det ikke med vanlig maling, men kan hende du trenger en tynnere og mer hurtigtørrende type, som må påføres i flere lag. Må lakkere disse for å beskytte dem, men ønsker å bevare det ubehandlete utseendet så langt det lar seg gjøre.


Trenger en ekstra matt klarlakk. Kundene lurer på om gulvet er behandlet. MATT LAKK SER BLANK UT I FORHOLD. Glem matt lakk, dette er noe helt annet. EIK UBEHANDLET OG EIK BEHANDLET MED ECOWOOD.


SOM Å FLYTTE NATUREN INN I STUA.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg