tirsdag 27. oktober 2015

Duk spisebord

Stort utvalg av moderne kvalitetsprodukter. Finn ditt nærmeste varehus. Du får det bedre når du har det fint hjemme. Vi har varehus over hele Norge.


Se vårt store utvalg av bord i kjent design.

Vi hjelper å planlegge, og leverer i hele landet. Kom til måltidene, bli sittende for historiene. En duk piffer enkelt opp et kjedelig spisebord , uansett om det er til hverdag eller fest.


En bordduk fungerer også godt som beskyttelse mot flekker og søl. Klassiske duker i tidløst design. Bordduker og fest bord går hånd i hånd.


Derfor forbinder mange av oss hvite duker med spesielle anledninger som bryllup, dåp og konfirmasjon.

I tillegg til den klassiske hvite bordduken har vi stoffduker i offwhite, grått, blått og sort. Med andre ord har vi garantert en duk som passer din stil og. Våre duker passer for alt fra salongbord til kjøkkenbor og vi har også duker til spisebord.


Dukene kan fås med farge, som for eksempel blå duker eller mer nøytrale, hvite duker. Om du vil ha det lille ekstra, så har vi duker i flere ulike mønster. Selger meget pen rød bordduk fra Lene Bjerre Design. Stoffet er laget av bomull og polyester. Duken er brukt kun en gang og fremstår som ny ( i originalemballasje).


Tekstiler til spisebord skaper en fin interiør hjemme i hverdager og spesielt til. Spisestuen er kanskje husets hyggeligste rom. Det er her venner og familie samles for store og små sammenkomster. Pynteduker og spisebrikker er en rask måte å gi spisebordet prikken over i’en til spesielle anledninger.


Med bordpynt og en fin duk kan du enkelt gjøre det hverdagslige middagsbordet klar for fest, uten å måtte bruke en formue. Du kan gjerne komme innom en av butikkene våre, eller bestill i nettbutikken og hent varene dine i butikken i byen. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her.


Runde duker kan være vanskelig å finne, men ikke hos oss.

Se julegavetipsene våre for store og små. Det er viktig at både farge og form på dukene passer godt til bordet og bordet ellers. Vi håper du finner en duk som passer dimensjonene på bordet ditt. Ta innredningen i spisestuen din til neste nivå med unike spisebord fra Bolia.


Se hele sortimentet, hvor du finner unike designmøbler i flere fasonger og størrelser. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Mange spisebord har mørke og triste fargetoner, men med en attraktiv løper kan du tilføre dem lys og liv. Duk til spisebord 5kr. Skal du bruke en lem i bordet er riktig størrelse på duken 2cm. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven.


Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av. Duker Til Spisebord sjelden justert. Trenger du en mer slitesterkt eller vanntett duk kan en voksduk være å anbefale, de kommer i ulike størrelser med ulikt motiv på, en voksduk er perfekt til å beskytte bordet fra søl og fukt, du tørker bare av duken med en fuktig klut så er den ren og klar for neste selskap. Mange av tekstilene fins i flotte serier og farger, du kan mikse og matche mellom farge og stil.


Skap ditt eget eller sesongens uttrykk med utgangspunkt i ulike tekstiler på bordet. Harlyn er et elegant biljardbord som er produsert i Europa, som også kan benyttes som spisebord. Hele bordet er produsert i massivt edeltre fra Europa (bjørk), og har en innebygget og praktisk ballretur. Bordplaten er inkludert i prisen, kommer i to deler, og er lett å legge på og ta av.


Som standard leveres Harlyn med en eksklusiv svart duk. Georg Jensen Damask står bak en bred kolleksjon av eksklusive duker , skapt i samarbeid med noen av de største danske designikoner gjennom tiden såvel som nåtidige skandinaviske designere. Fra damaskvevde og satinvevde duker til lerretsvevde. Her finner du flust av bordduker til hjemmet ditt.


Et fint bord blir enda finere med en passende duk uansett om det er hverdag eller fest. Handle trygt på jotex.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg