fredag 16. oktober 2015

Herregård terrassebeis fargekart

Merkevarene til lave priser. Herregård Terrassebeis finnes i en vanntynnet og oljebasert versjon. Beisens transparente farge fremhever trestrukturen og gir ny glød og et naturlig friskt uttrykk i treverket. Carboline Norge AS har som målsetning å levere kvalitetsprodukter for korrosjons-beskyttelse, tankbelegg og brannbeskyttende produkter over hele verden, basert på.


Den inneholder pigmenter og UV-stabilisator som beskytter treverket mot sollysets nedbryting og filmkonserverende middel mot svertesopp. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Terrassebeis , Gulv,.


Bestill fargekart hjem til deg kostnadsfritt. Butinox Terrassebeis fremhever og bevarer treverkets naturlige struktur med et transparent klart eller innfarget utseende. Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr.


Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. Trebitt Terrassebeis gir en vakker og holdbar terrasse.


Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen. Den har god penetrerende og vannavisende effekt som beskytter treverket godt. Kan brukes på trykkimpregnert materiale, og både gammelt og nytt treverk. Få inspirasjon til å gjøre terrassen og uterommet klar for sesongen!


Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. HERREGÅRD OLJEBASERT TERRASSEBEIS BASE C 2. L Meget slitesterk og værbestandig oljebeis. Gir en flott dybde og glød til treverket.


Løsemiddelbasert kvalitetsbeis med filmbeskyttende middel mot svartesopp. Matt eller blank overflate velges med antall strøk. Den leveres i tre ulike baser, som kan brekkes til ønsket farge. Behandling av nye terrasser: Nye, impregnerte terrassebord må tørke før behandling. Når du i tillegg har vakre farger å velge mellom, blir valget enkelt.


Testvinnende terrassebeis basert på de beste alkyder. Kan også brukes på møbler utendørs av furu og gran. Vanntynnet terrassebeis med holdbarhet i opptil år. Underlaget syntes perfekt for terrassebeisen fra samme produsent. Men etter måneder ser terrassen mildt sagt begredelig ut.


I særklasse det dårligste resultatet etter mindre enn ett år. Jeg har forsøkt andre beisprodukter på samme golv, men ingen har vært i nærheten av å holde så dårlig som Gjøco Herregård terrassebeis. Her kan se våre fargekart inne, fargekart ute, bla i dem, laste dem ned og bestille hjem til deg.


TREBITT Terrassebeis Fargekart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg