torsdag 29. oktober 2015

Ferdige veggplater

Vi gjør oppmerksom på at våre tapetserte veggplater ikke leveres med mønsterrapportering. Da Tina ble enke i fjor kjøpte hun et nytt hus fordi alt i det gamle huset minnet henne om mannen. Vi produserer veggplater med dine unike bilder og du kan også velge ulike dekorer i vår kolleksjon.


Platene lages i trefiber, og kan produseres med en rekke ulike overflater. Med ferdigtapetserte veggplater kan du fornye husets rom helt uten å tenke på utstyr som lim, tapetkniv og tapetsletter.

Alt du må gjøre er å velge din favorittapet, og sette opp veggplatene i ønsket rom. Guide til ferdigmalte veggplater. Både profesjonelle husbyggere og vanlige oppussere har for lengst oppdaget fordelene ved ferdigmalte eller –tapetserte veggplater. Valgmulighetene er store, med både slette og profilerte flater av MDF, spon og krysslimt heltre – i en rekke farger, dekorer og utførelser. Her er en rask guide i platejungelen.


Hos MAXBO finner du ferdigtapetserte veggplater som monteres rett på veggen. Kjøp på nett eller i butikk.

Våre standard veggplater i spon er Svanemerket og det er garantien for et miljøvennlig produkt. Tak Panel i taket går aldri av moten. Våre ferdigmalte takbord i tre varianter, sparer deg for mye arbeid og gir et tak som er en pryd for boligen din. Du kan også velge våre klassiske, ferdigmalte takplater som himling.


Disse finnes i en rekke farger, dekorer og utførelser. Ferdige flater i flate pakker 05. Med ferdige veggplater får du gjort oppussingsjobben raskt og enkelt. Soverommet står gjerne sist i køen når vi pusser opp. De kan monteres direkte på eksisterende vegg, eller rett på stenderverket.


Veggplater klargjort for maling, Walls2Paint, er helt geniale her. Vi anbefaler derfor at det brukes plater fra samme produksjon eller. For å unngå skader i rom med mye fuktighet må du derfor bruke fuktbestandige plater.


Våre plater tilfredsstiller de høye kravene som stilles til veggplater i fuktige rom og passer overalt hvor du trenger ekstra beskyttelse mot fuktskader, som for eksempel vaskerom, grovkjøkken, eller i kjelleren (klimaklasse 2). Det finnes et stort utvalg av flotte veggplater , både i laminat, steinimitasjon og med enkel, minimalistisk hvit maling. Vanligvis er veggplater litt mer solide og robuste enn takplater, fordi de blir utsatt for mer slitasje i hverdagen.

I tillegg kan veggplater være litt tyngre, så her finner du flotte alternativer til kledning. Vi har et stort utvalg av kjøkkenplater og veggplater til kjøkken fra Berry Alloc. Med kjøkkenplater kan du enkelt og rimelig fornye kjøkkenet ditt. Med kun 3mm tykkelse er de perfekte å legge utenpå for eksempel fliser, gipsplater eller liknende.


Nokon som har erfaring med slike veggplater ? Ser veldig enkelt ut, men høyrer gjerne frå nokon som har synspunkt rundt dette. Grunnede plater skal ligge i rom-temperatur 1-dager før de tas i bruk. Malte plater Platene må akklimatiseres i emballasjen til romtemperatur.


Du kan velge om du vil bruke veggplater klargjort for maling, Walls2Paint, eller ferdig tapetserte veggplater , Walls4You. Montering av veggplatene krever hverken håndverkere eller forhåndskunnskap. Huntonit veggplater finnes i fire ulike typer: Basic wall, Texture wall, Designvegg og Slett vegg. Her får du alt fra helt enkle tradisjonelle panelbor til designpanel trykt med egne motiver. De ferdigmalte veggplatene leveres i til fargealternativer, så her vil du kunne finne fargen som passer din smak.


Nja dem som blir brukt i det programmet er vel såkalte ferdige veggplater som er for dem som ikke skal ha belegg på sine vegger. Tror jeg Dette er et eldre bad som pusses opp, der vi nå har prøvd å fjerne gammelt belegg som var på veggen fra før men som sitter som F enkelte steder. Tapet er i trendbildet som aldri før, og med Walls4You får du et bredt utvalg av ferdigtapetserte veggplater i tre kolleksjoner.


Se hvor enkle de er å montere i instruksjonsfilmen. Montér hjelper deg med å finne produkter og løsninger som passer din stil og dine behov. Gode tips til oppussingen, veiledning i valgene og spennende inspirasjon. Vi kjøper allerede mye veggplater , men det er helt tydelig at produsentene ser et enda større potensiale, for produktutvalget innen veggplater har det siste halve året økt dramatisk, sier Bjørg Owren, adm. Nemlig å gå for enten Fibo-Trespo sine veggplater til kjøkken, evt.


Men, i stedet for at vi skal finne opp kruttet selv, så lurer jeg på om det er noen her som har erfaringer med noen av disse. Hva er argumentene for å gå for plater, kontra fliser? Alle innspill mottas med takk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg