torsdag 22. oktober 2015

Maling betonggulv ute

Elastisk, akrylbasert betongmaling. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS.


Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.

Skal jeg velge løsemiddelbasert eller vannbasert maling ? Løsemiddelbasert maling brukes der det kan være urenheter i betongen fra før (olje, fett osv.). Denne versjonen er normalt vår anbefaling i garasje, fjøs, verksted og lager. Lukter sterkt under og rett etter påføring. Husk å bestille tynner i tillegg til maling ! Slamhu løstsittende maling , løs puss og all gammel kalk skal fjernes. Sopp, sot og annen smuss fjernes med JOTUN 2-i-KRAFTVASK OG SOPPFJERNER, med etterfølgende skylling med rent vann.


Flatene skal være tørre før videre behandling.

Hvordan male betonggulv ? Steg Flaten må være ren, tørr og fri for oljestoffer. På tidligere malt underlag bør flatene rengjøres med f. Trestjerner Gulvrens. Jotun Yunik Jordan Ernst P. Paint din betonggulv med betong gulv maling også kjent som veranda og maling på gulvet. Det er viktig at du kjøper maling spesielt for betonggulv som vanlig hus maling vil ikke være nok. Nordsjø har et impregneringsprodukt som heter Lithurin, som er egnet til denne behandlingen.


Produktet er ikke vanlig handelsvare, men det kan bestilles der det maling selges. Flis er også et godt alternativ, men her er utfordringen å få flisene til å sitte gjennom vær, vind og temperatursvingninger. Fjern eventuell betonghud.


Stålslipte betonggulv bør maskinslipes før maling. Rør grundig i spannet. Lagring Lagres tørt og frostfritt inntil år. En epoxy er det desidert mest holdbare produktet man kan påføre et betonggulv som skal males. Sigural er det mest brukte produktet på markedet i dag.


Når man skal male et betonggulv med en 2K maling er grunnarbeid alfa-omega eller så kan man bare glemme å male det.

Male tre- og betonggulv. Men det går an å fornye gamle gulv med maling. Hvis du har et malt betonggulv , skraper du bort all løs maling med en. Selvrensende fasademaling for betong og pusset mur.


Beregnet på betonggulv , men kan også benyttes til overflater av tre eller fiberplater. Maling for puss, betong , eternitt og betong. Rå betong har blitt et populært materiale både inne og ute. Gummi maling for betonggulv ↑ Gummi maling for betonggulv anseset virkelig gjennombrudd i markedet.


I sin fullstendig tørking tar det bare minutter! Forutsatt at temperaturen på 20. Selv om dette ikke er det, kan substansen påføres på overflaten selv ved lave temperaturer.


Betonggulv – Kilemoen hvit. Ha en fin og produktiv tirsdag selv om det regner ute. Malingen legges normalt i to strøk, og har en tørrfilmtykkelse på ca mm. Den begrensede tykkelsen gjør at løsningen er best egnet for gulv hvor belastninger en begrenset, typisk lager, ganger og tekniske rom med lett trafikk. Børst gamle lag av maling nøye.


Husk på at nye betonggulv må tørke 4-uker før maling. Spe ut malingen med vann til det første strøket. Mal deretter to ganger med maling som ikke er fortynnet. Epoxy maling for alle typer betonggulv.


Ett spann på liter (inkl. herder) holder dermed til 20mi. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg