fredag 30. oktober 2015

Inspirasjon til jenterom

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Det er noe spesielt med jenterommet. Her kan vi slippe løs barnet i oss og skape et rom utover det vanlige.


I dag deler jeg tips fra syv ulike jenterom som jeg har besøkt og fotografert. Jeg deler også masse gode tips og ideer som kan hjelpe deg til å skape drømmerommet. Barnerommet er barnas palass, hvor de skal finne ro, inspirasjon og trygghet.

Det skal gjerne vokse med barnet og skape den gode rammen – år etter år. Her får du våre beste tips til fine, trygge og lune barnerom! Bruk en helsevennlig maling. Vi er alle opptatt av å skape en trygg atmosfære for våre dyrebare små.


Innred med møbler som gir inspirasjon til å leke Sats på møbler til barnerommet som inviterer til lek, som en høy seng med en hule under eller hyller som barnet lett når opp til uten hjelp. Elsker barnet ditt å tegne eller perle? Få inspirasjon og tips til oppussing av ungdomsrom. Oppussing av ungdomrsrom - ifi.


Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.

Les Mer Jeg aksepterer! Velkommen til min nye blogg! Jeg er år, har en snill og god samboer og to skjønne tuller på og år.


Jeg har nylig studert interiør og design på Idefagskolen i Tønsberg, og ønsker å starte for meg selv. God styling er en balanseøvelse og hvis du er glad i klær kan overgangen mellom årstidene ofte by på utfordringer når det gjelder valg av antrekk. Vi har derfor satt sammen mange flotte antrekk som du kan bruke til inspirasjon. Se inspirerende bilder av barnerom og finn de rette produktene.


Om det innredes med møbler barnet liker eller kanskje til og med har valgt selv, morsomme tapet og gode oppbevaringsmuligheter for alle lekene blir rommet barnets eget rom på ekte. Møbler og innredning – Vårt utvalg. Her på Lekmer kan du bestille hjem all innredning som passer i gutte- og jenterom. Alt fra gulv til tak. Masse fin inspirasjon ! Vi har akkurat innredet rom til snuppa på her hjemme, og det morsomste med alt var å lete på nettet etter inspirasjon ! Så gøy å se alt dere har gjort i forrige innlegg!


Det har blitt veldig, veldig flott både ute og inne. Så koselig lekestua var med ordentlig komfyr og greier! Hoppekids, Bopita og mange fler. Hvem sier at rosa og rødt ikke kan kombineres?

Røde innslag frisker opp rommet og gir den litt mer liv. Legg også merke til de flotte sommerfugl-bildene. Klassisk og pent barnerom. Hvitt, delikat og klassisk.


Duse lekre farger, og interiør som passer perfekt inn i det lyse rommet. Inspirasjon til barnerommet hennes. De fleste jenterom er så rosa at det skærer i øynene på en voksen når de entrer rommet, men det endrer ikke det faktum at jentene elsker det. På rommet skal det både være plass til leker, klær og en pult til lekselesing, tegning, maling og hva enn en jente eller kan finne på når hun har alenetid på rommet.


Er du interessert i fotokunst, finner du mange forslag til steder å finne noe originalti denne saken. Har du lyst på flere gode ideer? Se flere stylingtips til kjøkkenet, badet, stua og soverommet her. Da er det synd å måtte rive ned det yndige kanintapetet mor la sin elsk på da mini kom til verden.


Enkel veggdekor, som noen trebokstaver med barnets navn, en vakker uro - og lekkert sengetøy, kan være alt som skal til på barnerommet den første fasen av barnets liv. Vår tapetkolleksjon til barn, Little Worl gir god mulighet til å mikse tapeter og farger og på den måten skape et fantasifullt rom til barn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg