mandag 26. oktober 2015

Små rammer

Små rammer

Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Vi har mye å velge mellom, enten du er på jakt etter store rammer til kunstbildet over sofaen eller små rammer til kollasjen i gangen. På IKEA finner du fotorammer i ulike former, størrelser, stiler og farger som kan stå eller henge, horisontalt eller vertikalt, og du finner også bilderammer med elegant passepartout i høy kvalitet.


Vi har blant annet små rammer , store rammer , A3- rammer og A4- rammer. Små og store rammer for veggen din. Kombinere våre posters med rammer i forskjellige størrelser og opprett en bildevegg.


Et interiørdesign tips er å matche svarte rammer med tekstplakater og fotoplakater. Mange størrelser i både rammer og passepartout. Rammer til bildene dine. La opplevelsen fra bildene bli værende ved å ha dem godt synlig.


Små rammer

Da kan du, familie og venner minnes hyggelige ferieminner, dager når barna var små og andre viktige minner og motiver. Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt. Vi har også billige rammer i gull, sølv og kobber.


Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x1 21x3 30x4 40x5 50x5 50x7 61x9 70x100. Dekorative rammer til bilder og plakater. Kjøp billige rammer på Desenio. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt.


Små rammer

Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. På de små rammer medfølger ofte et bagstykke, så de med fordel kan stå på et bord eller en gallerihylde i stedet for at hænge på væggen. Hvis du ikke ønsker at bore hul i væggen til en store ramme, er det dekorativt at have den stående på en reol eller skænk med støtte op af væggen.


Har du noen små , søte bilder som du vil ha flotte rammer til? Da bør du se på vårt utvalg av små rammer i størrelsen 13xcm! Man vil ofte ha en ramme som passer perfekt med størrelsen på fotografiet, bildet eller liknende som man skal ramme inn, og da er det jo heldig at det finnes et stort utvalg av størrelser her. Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker.


Vi har kort sagt rammer som passer i alle hjem, eller sagt med andre ord – en ramme for enhver person! Siden det alltid finnes vegger, bor kommoder, vinduskarmer og mye annet å fylle opp med fine rammer , er det alltid like aktuelt for oss å fylle opp utvalget vårt for at du skal kunne oppdatere hjemmet ditt med nye rammer. Finn rimelige rammer i små og store størrelser hos Desenio.


Vi tilbyr rammer i åtte ulike standardstørrelser, men også rammer i A3-, A4-, og A5-format. Alle rammene passer til plakatene våre. Ram inn minnene dine. Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk. For små rammer – Vi får den informasjonen vi ber om, og blir lyttet til.


På brukersiden er vi ikke enige med Statped i alt, men vi har et konstruktivt samarbeid. Organisasjonene er ganske samstemte. Her finner du Europris sine tips og store utvalg på rammer. Alt brunbeiset, priser under hvert bilde.


På Søstrene Grene kan du finne inspirasjon til prosjekter for både voksne og barn. Finn også den nærmeste butikken og mye mer! Seks små metallrammer fra Bevare meg vel!


The Home Decor Picker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg