torsdag 8. oktober 2015

Annekset

Vår nettside bruker cookies for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt hvis du godtar dette. Skosenteret Fagernes sin skobutikk på nett. Vi har stort utvalg og yter god service. Sko for hele familien, til enhver anledning!


Fra våre mange populære leverandører har vi sko til damer i alle aldre og til de fleste anledninger, enten det er til hverdags, fest, fritid eller friluftsliv.

Annekset er et prisvennlig alternativ og passer også godt for grupper. Med skiheis og bakke rett utenfor døren har du rett og slett “ski inn ski ut”. Annekset har felles kjøkken og oppholdsrom med TV, samt felles toaletter (eget for dame, eget for herre). Se om annekset er ledig i bookingen til høyre.


Velkommen til Raulandsfjell! Kjøp anneks og boder hos Hytter For Alle. Vi levere over hele landet. Produktene kan tilpasses med ekstra isolasjon og forsterket tak.

Våre anneks finnes i fire størrelser. De er basert på vårt gjennomprøvde elementsystem, designmessig tilpasset hyttene og levert som byggesett. Du kan montere annekset selv, eller la en tømrer ta seg av arbeidet. Masser af strik-inspiration til hele familien.


Online salg af kvalitetsgarn. Størrelsen på annekset på tegningen er x m, vegghøyden er m. Hvis du vil at boden skal være lavere enn m, kan du senke takvinkelen til grader, eller gjøre boden smalere, slik at mønehøyden blir under meter. Veronica er ei praktisk småhytte med en terrasse og et bruksareal på 3m². Annekset består av to soverom (to og seks sengeplasser), et godt utstyrt kjøkken, og dyner og puter for åtte personer.


Vann hentes i brønn på tunet. Annekset som monteres enkelt og raskt. Det er to senger og vedovn der. I vårt brede sortiment finner du både laftede anneks og anneks i byggelement som du enkelt setter sammen selv. Polhus har anneks som passer utmerket som gjesterom, tenåringsbolig, hobbyrom eller et lite kontor på tomta.


På den måten kan du skreddersy annekset ditt slik at det passer med dine behov. Annekset ditt leveres i et komplett byggesett sammen med monteringsanvisning og alt annet du trenger – inkludert skruer, stifter og beslag. Sett stilen på annekset ditt.

I tillegg skal du selvfølgelig overholde regler med avstand til tomtegrense, byggets høyde m. Dette er en pekerside, og inneholder kun pekere til forskjellige betydninger av dette ordet. Hvis du har fulgt en lenke hit, kan du kanskje gå tilbake og rette den. Bygg hytte akkurat slik vi har tegnet den, eller i samråd med våre arkitekter.


Se utvalget av hytter hos Norgeshus her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg