fredag 2. oktober 2015

Gamle svenske tapeter

Stort utvalg av hjemmeinnredning. Handle raskt og enkelt på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Finn den perfekte bilferie i Sverige med halvpensjon. Super pris, det finnes ikke bedre!

Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! GAMMAL SVENSKA TAPETER På tapet-farve. De flotte svenske tapeter er kopier af originale gamle svenske tapeter produceret af Duro, som er svensk Kgl.


Borås Tapeter Boråstapeter är en svensk klassiker, med et spennende utvalg av tapeter fra ulike tidsepoker. Med inspirasjon fra vår svenske arv skaper vi tapeter for alle slags hjem. Dyrere tapeter har en merkbar bedre kvalitet.


Farger falmer ikke like mye, de er mer slitesterke, enklere å henge opp og printen ser mye bedre ut.

Har du rester av et gammelt tapet inne i veggen og ønsker å sette interiøret tilbake slik det var den gang, kan tapeter trykkes opp på ny. I sommerhuset i Lundsbrunn i Värmland er det innredet med gamle , svenske møbler - noe som er blitt litt av en pasjon for de danske eierne. Tapetene er inspirert av, som navnet tilsier, skogen. De har funnet masse flotte møbler på markeder, blant annet disse klassiske spisemøblene.


Ulike stoler er sjarmerende og morsomt, og med en helt hvit base er det fint med noen sterke fargeinnslag. Sandbergs tapeter er skabt med miljøet, mennesket og hjemmet som grundlag. Vand er det stærkeste opløsningsmiddel i produktionen, da over 1år gamle limtryksmaskiner stadig er et vigtig led i den daglige produktion. Sandberg producerer både traditionel papirstapet og tapeter i en non-woven (easy-up) kvalitet. Duro erbjuder tapeter med skandinavisk design av hög kvalitet.


Nu kan du provtapetsera din tapet online hos oss för den bästa överblicken till ditt hem. En tapetkollektion från Duro bestående av kopior av äldre originaltapeter, noggrant uppritade och återskapade. Gammalsvenska tapeter. I kollektionen finns äldre tapeter i renässans, rokoko, gustaviansk och allmogestil samt tapeter i sekelskiftesstil, jugend och 20-talets art déco-stilar representerade.


Hvis man ikke ønsker å rekonstruere tapetet, bør dette bevares for ettertiden med bakgrunn i de kulturhistoriske verdier gamle tapeter utgjør. Ikke fjern de gamle tapetrestene, men dokumentere dem med fotografier.

Deretter kan veggen eventuelt fores skånsomt ut eller det kan etableres en sekundærvegg. I vårt stadig voksende sortiment finner du alltid tapeter fra kjente varemerker og tapetdesignere. Her finnes det tapeter for både slott, herregårder og til og med hytter. Elegante ensfargede tapeter opptrer side ved side med stormønstret bladverk og geometriske mønstre. I Modern Spaces finner du også en kreativ miks av glatte og taktile overflater, matte mønstre og slående skimmereffekter.


Tapeter som overrasker og gjør mye av seg – uten å bli dominerende i rommet. De fine svenske tapeter her er original-kopier af gamle svenske tapeter. Den svenske designeren og illustratøren Hanna Werning er tilbake hos Boråstapeter for å skape fjerde felles kolleksjon siden de innledet samarbeidet for ti år.


Klassiske svenske kjøkkentapeter fra Sandberg passer godt til både moderne og klassiske kjøkken. Sandberg har tapeter for enhver smak både klassisk, moderne, tidløst og retro og jeg har alle bøkene til hjemlån og du kan bestille alle tapetene hos meg i Inspirasjonshuset i Brumunddal. Mønstrene er udvalgt blandt de mange tusinde gamle svenske tapeter Duro igennem tiderne har fået tilsendt fra svenskere ,der har fundet dem i deres gamle huse. Der er tapeter fra det fineste slot til den mindste ødegård.


Køb dit nye gamle svenske tapet hos tapet-farve. Tapetgalleriet - Spesialforretning for tapet, fototapet, maling, gardinstoff og møbelstoff. Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter.


Se vores udvalg af tapeter fra denne fantastiske producent.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg