fredag 23. oktober 2015

Hammerite maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Hammerite maling

Den stopper effektiv rustutvikling og gir en slagfast overflate som frastøter seg vann og skitt. Kom innom oss, så hjelper vi deg å finne de rette produktene for ditt behov. Stopper effektivt rustdannelse og gir en glatt og blank emaljelignende overflate. Overflaten holder seg i årevis, støter bort vann og forhindrer videre rustdannelse. Kan males direkte på rust og maling.


En flate som holder seg i mange år, støter bort vann og forhindrer videre rustdannelse. En overflate som holder seg i årevis, støter bort vann og forhindrer videre rustdannelse. Støvtørr etter rundt minutter. Primeren sikrer optimal vedhæftning til underlaget og den efterfølgende maling. Da får du en vakker og slett overflate med innebygget korrosjonsbeskyttelse, en flate som holder seg pen i flere år.


Hammerite maling

Fungerer som en primer, grunning og overflatefinish. Beskytter mot rust og gir en hard og slitesterk overflate. Grunning til alle ikke-jernholdige metaller. Metalmalingen kan bruges på både nyt og gammelt metal, og det kan males direkte på rust. Har du spørgsmål eller behov for rådgivning, er du altid meget velkommen til at kontakte os på frishop.


Hammerite er et merke som leverer metallmaling. Innen time etter påføring har de herdede glass- og aluminiumspartiklene blandet seg med bindemiddelet, og prosessen, som gir den effektive rustbeskyttelsen, har startet. Påse at kanter og hjørner dekkes tilstrekkelig. Minimum to tykke strøk anbefales.


Hammerite maling

We protect metal: our metal paints are specially formulated to form a tough barrier that resists knocks and scrapes, maintaining a beautiful finish for longer. Stort utvalg av maling , lakk og beis. Enten det er nytt metall som skal beskyttes, eller gammelt met all med rustangrep som trenger en oppfriskning.


Du kan også være interessert i. Pensler til enklere hobbyarbeider. BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN. Produkter for merkevare HAMMERITE for Jernia.


Primeren kan brukes på alle overflater av blant annet krom, messing, rustfritt stål, kobber, aluminium og galvaniserte overflater. Du får en vakker emalje-lignende overflate med innebygget korrosjonsbeskyttelse, en overflate som holder i mange år. Det kan være smijernsgjerder, beslag, en rusten utelampe, hageredskap eller bilens hengerfeste. Vi forhandler metalmaling til lave priser!


Hos Harald Nyborg har vi et bredt udvalg af metalmaling, som sikrer maksimal beskyttelse af jern og ståloverflader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg