torsdag 29. oktober 2015

Omaggio sølv

Omaggio Sølv - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Vanlig pris: kr 5900.


Special Price kr 5015. Nå får den fargerike serien et nytt familiemedlem. Det vakre fatet er dekorert med unike sølvstriper. Les tester og omtaler før du kjøper.


Bli den første som omtaler dette produktet. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Sammenlign tilbud fra Kähler. Design til rett pris! Norges største utvalg av design for ditt hjem.


Omaggio sølv

Vasen har en tidløs look som gjør den egnet til alle hjem, uansett innredning og størrelse. Sølvstripene er håndmalte, og det kan derfor forekomme variasjon på stripene. Dette er en del av produktets uttrykk. Fyll inn e-post så sender vi en innloggingslenke! Dersom du er medlem, men ikke har logget inn før, kan du klikke her for å opprette en innlogging.


En feil oppstod når du forsøkte å kjøpe produktet, prøv igjen senere. De to materialene, sølv og keramikk, er en perfekt match og samtidig to av dagens mest populære materialer. Fatet er av fin keramikk og har et håndmalt. Ikke-medlem 49- 37-Kjøp.


Omaggio sølv

Tusenvis av fornøyde kunder. Gratis frakt og levering innen dager! Mellom stripene ser man leirens naturlige hvite farge som gjennom den transparente glasuren fullender vasenes tidløse og stilsikre uttrykk.


Vasens størrelse gjør den perfekt til vårens friske greiner eller elegante og høye blomster, som kan skinne om kapp med vasen. Nedenfor vises de siste prisendringene som har skjedd for produktet i hver butikk. Vasen er stilren og enkel den passer derfor inn i alle hjem. La den stå alene, eller kombiner den med andre størrelser og farger for å lage ditt eget uttrykk. Ordinarie pris 59kr.


Omaggio sølv

De hvite kulene med sølvdetaljer er flotte på juletreet, eller heng de i vinduet hvor de skaper trivelig julestemning mens du venter på den store dagen. Denne varianten med sølvstriper har en diameter på cm. Denne størrelsen er perfekt til de langstilkede rosene, eller til vårens første kirsebærkvister.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg