onsdag 28. oktober 2015

Grå beis panel

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Fargesetter gulnet panel i ett strøk! Nå kan du endelig forvandle ditt mørke gule trepanel til en lys, transparent og lekker gråtone!


Har du arvet eller kjøpt en eldre hytte trenger du ikke leve med skyggene etter bilder og møbler. Tyrilin Panelbeis gir gammelt panel nytt liv, raskt og effektivt!

Og kan blandes i mange. Benyttes både på vegger og i tak. Overflatebehandlet panel med transparent farge er å betrakte som et ferdig behandlet produkt og er klart til montering.


Du vil få en spennende farge, samtidig med at treets sjarmerende særpreg bevares. Tyrilin Interiørbeis benyttes til nye, ubehandlede vegger og tak av panel og laft. Påfør deretter siste strøk i en annen farge - som her i en grå drivbeisfarget nyanse.


Da vil du få et lysere resultat, og det er enklere å oppnå de lyse grå og brune fargenyansene uten at den opprinnelige gule fargen påvirker resultatet. I denne filmen lærer du hvordan beise nytt, ubehandlet ELLER gulnet panel inne med LADY PUre Nature interiørbeis.

Resultatet blir alltid best med industrielt påført beis , men ønsker du å beise selv bør dette gjøres før panelet settes opp, slik at du unngår krympestriper, og ser at det blir fargen du ønsker deg. Beis er en transparent behandling, der tremønsteret skal synes gjennom fargen. Det er en litt annen teknikk å påføre beis enn maling. I denne videoen kan du se hvordan du beiser nytt, ubehandlet panel.


På fjellet ønsker vi gjerne å ha det lunt og koselig, og mange trekkes derfor mot jordfarger og varme kulører. Brun, grå og beigetoner egner seg godt på fjellet, og gir assosiasjoner til terrenget rundt hytta. Også her vil det være naturlig å trekke inn fargene fra fjell, vidder, skog og reinlav.


Noen av panelene kommer også med ekstra spikerfals slik at de kan monteres med skjult spikring. Det er også mulig å montere panel med klips som gjør at det ikke vil være noen synlige spikerslag. Du kan også foreta selve påføringen av beis med en lofri klut, noe som gjør det enklere å få til en jevn fordeling av beis. Tørk over veggen med en ren fille om du ønsker et mindre dekkende utseende. Beis brukes mer og mer på moderne arkitektur og gråtoner er blitt særlig populært den siste tiden.


I dette fargekartet gir vi deg alt fra myke, lyse gråtoner til de mer dramatiske og mørke nyansene. Rødt er en tradisjonell hyttefarge for mange, og den passer godt siden den både er varm og inviterende, og harmonerer med de øvrige jordfargene. Terrassebeis er en silikonalkydbasert oljebeis med en høy vann- og UV-resistens.


Den egner seg godt for alt impregnert tre utendørs der en kulørt overflate ønskes. Slik frigjør du verdifull tid og kan fokusere på andre viktige arbeidsoppgaver.

Strukturbørstet og beiset innvendig panel i en vakker grå patina som minner om gamle sterbygninger. Passer overalt, i by, bygd og ved fjord og fjell. En ferdig behandlet panel med nøye utvalgte og testede beisfarger som sikrer et optimalt resultat.


Panelen er børstet slik at treets vakre personlighet og struktur kommer frem. Treverk vil fortsette å gulne under panellakk og beis , selv om det går noe tregere. Gammelt, gulnet panel kan blekes hvis du ønsker å være sikker på et godt resultat. Nytt panel trenger ikke blekes.


Les også: Slik pusset vi opp det gamle trehuset. De beste tipsene og triksene til oppussing. Vi skal i gang med beising av ny panel på hytteprosjektet vårt, men får råd i alle retninger når det gjelder valg av produkt. Vi skal ha en hvitkalket farge i tak og en gråbrun (drivved) på vegg. Hva er forskjellene i egenskaper og utseende?


Er panellakk enklere å jobbe med og å få jevn? Sprekkpanel er en meget enkel panel uten profiler, og vil gi en slett og pen overflate med ca. Beis forsterker skjønnheten og det unike i trevirket, og gir mange spennende fargemuligheter. Beiset panel for vegg og tak.


Våre standard beisfarger er transparente, hvor treet virkelig får vist frem sine unike visuelle egenskaper. Og særpreget fremheves spesielt godt når treet beises. De samme seterbygningene gav inspirasjon til fargen Setergrå. En farge som er like grå som den er brun, og er som poteten: passende til alt.


Om det er en vegg eller et rom hjemme i bygd og by, eller et fritidshus ved fjord eller fjell: Setergrå passer inn – både liggende og stående.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg