fredag 9. oktober 2015

Gardinstang oppheng

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex.


Hvilke gardiner passer hos deg? Mønstrede gardiner i ulike former. Kjempe utvalg av kraftige magneter og magnetiske løsninger. Kontakt oss om for spesiell bestilling. Enkel og billig handel på Cellbes.


Gardinstang - Alltid mange varianter. Trenger du gardinoppheng? Hos Kid har vi et stort utvalg av gardinstenger, hemper, ringer og skinner som passer alle gardintyper.


Hjørneskjøter brukes når du skal henge gardiner rundt eller i et hjørne. Om du ønsker å skjerme for lysinslipp fra sidene av vinduet monterer du en gardinstang med buete endestykker - veldig populært til lystette gardiner. Og om du skal henge opp gardiner på vanlig måte kan du smykke endene av stangen med et par fine endestykker. Her har vi samlet noen tips til oppheng som gir deg mulighet til å påvirke hvordan uttrykket blir. Standard plassering av gardinstangen.


Heng opp gardinene dine med en lekker og praktisk gardinstang. Valg av gardinstang er med på å gi et helhetlig uttrykk rundt vinduene dine. Vi har lange og korte gardinstenger og gardinskinner, som både er flotte å se på og enkle å henge opp gardinene dine på. Når du skal velge en gardinstang til en gardin med hemper avgjør målet på hempene hvilken gardinstang som fungerer.


Syr du gardinen din med hemper selv pass derfor på å ha tilstrekkelige store hemper. Se til å montere gardinstangen høyt nok opp slik at hempene kommer overfor vinduet. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser.


Vi har gardinstenger som kan monteres på veggen eller i taket, og beslag som kan justeres, slik at du kan henge gardinene ved vinduet eller lenger inn i rommet. Clas gir års garanti. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av. En stor fordel med å handle på nett er at man, avhengig av hvor man bor, kan få gardinene levert på døra, eller sendt rett i posten.


Gardinstang oppheng

Er du usikker på hvilke gardiner du bør velge, kan du booke en konsulent som hjelper deg med fargevalg, materialer og oppheng for gardiner. Valg av riktig gardinstang avhenger både av selve gardinen, men også av din personlige stil og type bolig. Ta hensyn til stemningen du vil skape, og til proporsjonene. Det er mye måling med gardiner. Hva er veltilpasset boligen?


Har du en gammel klassisk leilighet på Frogner i Oslo, kan du ikke ha samme oppheng som en ny leilighet på Tjuvholmen. Jeg sier bestandig at gardiner er en del av møblementet, sier hun. Alle gardinene fra Gotain sys med et multifunksjonelt bånd som gjør at du kan henge opp gardinene både på skinne og på gardinstang. Når du har funnet ut hvilket oppheng du skal ha, se på tegningens piler hvilket punkt det skal måles fra (se tegning over).


Gardinstang oppheng

Hva skal jeg tenke på når jeg vil kjøpe en ny gardinstang og måler mitt vindu? Vil du at rommet skal føles luftigere monteres stangen nærmere taket. Spennstangen som er brukt her er fra Kid interiør.


Den kan benyttes i vindusrammer mellom og 1centimeter brede, og koster 8kroner. Lignende løsninger får du også fra blant annet Princess og Kirsch - rett og slett de fleste velassorterte forhandlere og produsenter av gardiner og oppheng. Vi setter vinduet i fokus. Klikk her for å se Kirsch produkter, få inspirasjon og tips til hjemmet ditt.


Fjerbelastet gardinstang som passer utmerket til f. Våre leverandører på oppheng og tilbehør har et spennende utvalg av gardinstenger og tilbehør. I vårt showrom har vi samlet dette for å gi deg inspirasjonen til dine vinduer og stil. Finn det du ønsker innen børstet stål, messing eller trestenger, maljer, veggfester og endedekor.


Velg blant alle våre gardiner her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg