fredag 23. oktober 2015

Rosa telys

Selskapsshop tilbyr bordpynt og tilbehør til bryllup, dåp, konfirmasjon, bursdag og fest. Kun igjen på lager! Vi er best på lys: Stearinlys av 1 stearin, stakelys til selskapet, kronelys i høstens farger, kubbelys til lysfat og lykter både inne og ute, telys i blank kopp og mye mye mer! Kom innom din Nille-butikk for å se vårt store utvalg av lys!


Stort utvalg kubbelys, telys , kronelys og duftlys i ulike farger og design. Bestill på nett, hent i butikk eller nærmeste postkontor.

Min handlevogn vare(er) - 0. IKEA er kjent for sin gode kvalitet på stearinlys som kronelys, telys og kubbelys. Våre stearinlys brenner med en klar, stødig flamme fordi det er laget av 1 stearin. Stearin sikrer også at lyset ikke bøyes, selv om det står i et varmt, solrikt rom. På IKEA finner du også LED-lys som er et brannsikkert alternativ til levende lys.


Velg blant et stort utvalg telys ! Små og nette stemningsskapere som er lette å plassere overalt og i alle anledninger – alene, som tilbehør til større lys eller i dekorative telysholdere. De finnes i ulik størrelse, farge, varighet og antall i pakken. Nordens største utvalg!

Gjennomfarget og med en brenntid på 4-timer. Høyt telys , gjennomfarget rosa , fra Kloster Design. Vi har telysholdere som passer til dette telyset. Sorter etter posisjon: Lav til høy.


Hos Kid finner du lys i alle varianter. Vi har et stort utvalg av duftlys, kubbelys, kronelys og telys til lave priser! Se mer og kjøp på Kid. Dreamcatcher - Never stop dreaming - Sweet Dreams - tealightsStop aldri å drømme - TeysI denne søte pakken med drømmefangermotiv er det stk rosa telys. Rosa kuppel og svart bunn.


Sweet dreams har en deilig kombinasjon av kaprifol og rosa grapefrukt som roer sinnet og tankene. I pakken: stk telysNB! Med levende lys og servietter kan du fort og enkelt skape en riktig hyggelig stemning hjemme. Hos oss finner du et brett utvalg av lys som telys , kubbelys, duftlys, stearinlys og LED-lys. Vi har også servietter i ulike farger og mønstre som kan piffe opp enhver borddekking.


Skap lun og koselig stemning med levende lys! Black design har et stort utvalg av stearinlys. Flotte lys i god kvalitet. Du finner også et utvalg av ledlys, naturtro.

Dekorasjonsbelysning er et hyggelig innslag som lyser opp uteplassen og gjør det koselig i stua. Hos Rusta finner du morsom belysning av alle slag. Velg mellom batteridrevne lykter, kubbelys, lysslynger og telys.


Lys opp hjemmet året rundt med effektfull og koselig belysning!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg