torsdag 22. oktober 2015

Jotun olje

Spesialolje for impregnert treverk. Kun for utendørs bruk. Bør påføres 1-ganger per sesong. TREBITT Oljebeis er spesielt utviklet for å beskytte og bevare treets vakre og naturlige utseende. Du kan velge mellom en rekke farger som.


Jotun olje

Marine, Protective and Powder Coatings. Det mottar olje og gass fra Ringhorne og overskuddsgass fra Balder. Olje : Vis mer Vis mindre. Tilbehør du kanskje trenger. Kontakt oss og snarveier.


Jotun treolje gylden liter. Treoljen er tilsatt et middel som motvirker svertesopp. Gammel løs olje eller lakk, fjerner du ved nedsliping. Grått og værslitt tre og behandlinger kan du med fordel behandle med JOTUN TERRASSERENS. Husk at at edeltre må nøytraliseres med JOTUN TERRASSEBLEKER etter rensebehandling.


Slip bort fiberreising. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Alt du trenger av bo- og byggevarer.


Se hele utvalget i vår nettbutikk! Oljen har en svært god værbestandighet og vannfasthet og gir en vannfast, elastisk beskyttelse som beskytter treet mot forvitring og gråning. I tillegg fremhever den treverkets naturlige lød. Banar Blank er mer diffusjonsåpen enn lakk. Oljen brukes på impregnert tre og er tilsatt sopphindrende midler som motvirker svertesopp og grønske.


BenaroljeUVR gir en blank værbestandig film som beskytter treverket mot gråning og forvitring og har svak gyllenbrun egenfarge som forsterker gløden i tropiske tresorter. OLJE EDELTRE 3L BENAR Benar olje er laget for oppfriskning og vedlikehold av edeltre og gir et svakt utseende av gyldenbrun. Finnes også i typene.


Tidligere oljede flater rengjøres med JOTUN KRAFTVASK og etterskylles godt med vann. Blanke flater mattslipes og avstøves. Kalk, hvitting eller komposisjonsmaling vaskes og skrapes bort. Se utvalget av utendørsolje. Innemaling, -beis, -lakk og - olje.


Jotun olje

Kjøp på nett eller i butikk. Treff på 1varer funnet i 1varer. Gjenta denne prosedyren til treverket er mettet og ikke vil ta inn mer olje. Når treverket er mettet skal en tørke opp overflødig olje som ikke har trukket inn i treverket for å unngå blanke felter.


Se emballasje for instruksjoner om.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg