mandag 12. oktober 2015

Dokumentmappe skinn

Stort utvalg av dokumentmappe hos Kontorkatten. Alltid lave priser, kjøp uten konto! Alt innen kontor, kontormateriell, forbruksmateriell, skolemateriell og rengjøring.


Alle størrelser av konvolutter. De beste prisene på Gule Katten!

Arkivmateriell til kjempebra pris. Ringpermer, brekurver m. Kompatible blekkpatroner og originale blekkpatroner som er 1 kompatible med din skriver. Vi har et enormt utvalg av blekk og toner på lager i Norge til enhver tid. Bestill billige boblekonvolutter til din bedrift.


Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser. Kjært barn har mange navn! Eller hva med en attaché – en dokumentveske – der du får plass til.

Dokumentmapper, skinnmappe, konferanseveske eller underarmsmappe. Leveres med blokk og kulepenn i gaveeske. Du bestemmer tekst og skrifttype. PM International AS har som målsetting å levere arbeidsvesker, pc-vesker, bager og en rekke andre skinnartikler med tidsløst design og med høy kvalitet og.


Stilig under-armen dokumentmappe i røft, brunt skinn. Ett stort rom, samt innvendig lomme med plass for iPad. Staples Solutions Norway AS er Norges ledende leverandør av kontor- og datarekvisita for kunder i både privat og offentlig sektor over hele landet. Dokumentveskene og PC-veskene finnes i forskjellige varianter med ulike farger og utførelser. Her på Zalando har vi spesielt mange modeller i skinn , som vi kan skilte med i farger som marineblå, cognac brun og klassisk sort.


Et nyttig og stilig tilbehør. Vesker til PC og laptop er uhyre populært for tiden. Menn har i likhet med kvinner ulike saker og ting å bære på, og har følgelig behov for noe å ha det i, som passer til elegante herreklær så vel som til mer. Flere lommer og innstikk.


Lukning med trykknapp. Skriveblokk følger med. Rizzo Mark Slim Briefcase dokumentmappe i skinn.

Rizzo Paul Wide Briefcase dokumentmappe i skinn. Profileringsartikler, Firmagaver og Giwe Aways bla. DD Mark dokumentmappe i skinn leveres med fri frakt til nærmeste butikk eller bestill direkte hjem og betal.


Vi har et stort utvalg av bagger, ryggsekker og vesker fra Thule, Wenger og Pierre. Kjøp direkte til gunstige priser og med rask levering på vår web ! Siste nytt i herre PC vesker og sekker på ZARA online. Finn PC vesker og bager, laptop vesker, sekker og mapper i skinn og semsket skinn til menn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg