tirsdag 27. oktober 2015

Sebra vognpynt

Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Sprell har et fantastisk utvalg av leker og barneromsinteriør. Lenken festes enkelt til vognen ved hjelp av to plastringer, og den elastiske kvaliteten gjør at den passer til de fleste vogner.


Sebra vognpynt

En flott, heklet vognlenke som er fin å se på for både baby og forelder. Ler mer om personvern. Sebra Vognleke Artic. Denne søte heklede vognkjeden med elefanter, er et stykke fantastisk leketøy å våkne opp til etter en lur i barnevognen.


De store øynene til elefantene vil. Laget av 1 bomull, og med små figurer av reven Sparky og vaskebjørnen Rebel, samt sopper og blader. Festes på vogn, bilstol eller lekegrind for å stimulere og aktivere barnets sanser.


Sebra vognpynt

Kan maskinvaskes på finvaskprogram grader. Legg i handlekurv Kontakt oss Finn din. Heng den over sengen eller stellebordet,. Vi bruker cookies for å øke brukervennlighet. En stor del av kolleksjonen er håndlaget av naturlig materialer som tre, ull og bomull.


Kjempefin vognpynt med heklede dinosaurer og perler. Vognleken har to fine laguneblå elefanter som barnet kan titte på. Denne barnevognskæde med elefanter i farven lagoon blue er et flot stykke vognpynt til glæde for barnet.


Sebra vognpynt

Nydelig heklet barnevognsoppheng med plastklips i hver ende, som gjør det enkelt å feste opphenget i enhver dypvogn, sportsvogn, bilstol eller i sengen. Hengt til pynt på vognen siden mai, fremstår som ny. Nypris i mai 330kr Ny eller brukt Brukt. Barnevognskæden vil fungere som et flot stykke vognpynt , der på samme måde som en uro over sengen vil gøre gåturen eller puttetid i vognen eller autostolen fornøjelig. Heklet rangle med en blå Hval.


Ranglen er håndheklet. Desutten er ranglens polyesterfyll sikret i en litenstoffpose. Kule grå veggklistremerker, som kan legge til personlighet både til barneha. Soli myk og behagelig PVC-bukse med påsveisede gummistøvler.


God passform som gjør den behagelig å ha på. Spesielt tilpasset barn. Kraftige regulerbare seler i. Koselig pynt til vogna. Lengden kan justeres. One Hit Wonders er produkter som det bare finnes 1-3stk av, og som ikke kommer til å lages igjen (så fremst det ikke blir høy etterspørsel etter en spesfikk en).


Herlig nisjebutikk i Kristiansand sentrum med leker, barneklær og interiør til barnerommet. Vi fører merker som Konges Sløj Little Dutch, ferm living, Liewood. Barnebutikk på nett med kjente merker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg