fredag 2. oktober 2015

Beis farge

Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Da kan TREBITT-produktene. TREBITT beis er tilgjengelig tidløse og vakre, transparente farger som harmonerer godt med naturens egen fargepalett. I TREBITT fargekart vil du også se at fargene tilpasset dagens trender. Velg den fargen som gir huset den karakteren du ønsker.


LADY Pure Nature gir en naturlig, matt overflate som fremhever den vakre strukturen i treet.

Når inspirasjonen hentes fra naturens egne farger og materialer, fremstår interiøret med en unik og naturlig harmoni. Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende. Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best.


Beis - en levende overflate. Ettersom industrielt påført beis påføres i lik mengde på våre ulike panelprofiler, vil inntrengen i treet variere avhengig av hvor treet har vokst og hvor i tømmeret panelet er saget fra. Bestiller du samme farge på ulike dimensjoner eller fra ulike produksjonsserier vil fargen kunne oppleves forskjellig. Fargene i interiørbeis-fargekartet er nøye satt sammen for å fargesette treverket på en naturlig måte, forteller Jotuns Globale Fargesjef, Lisbeth Larsen.


Vi vet jo at skjønnhet kommer innenfra!

Dette er en farge som har en ncs kode som forteller oss at den består av både grønt og gult. Men denne fargen spiller deg et lite puss, for opplevelsen av fargen er at den er en svakt rødlig beige tone. Vil kunne oppleves noe rosa i enkelte settinger. Sjel – en svak gulaktig beige tone.


Et enkelt, effektivt og overkommelig alternativ er å bruke en innendørs panelbeis, forteller malermester Per Lund Nielsen hos Scanox. Vår vanntynnede interiørbeis får du i nærmere femti farger - og den er i utgangpunktet en ”ettstrøksbeis”. Du kan imidlertid påføre mer beis dersom du ønsker et mer dekkende utseende. En viktig egenskap for beis er derfor å beskytte mot UV-stråler. Det gjøres på flere måter.


Om det ikke er snakk om klar beis så vil produsentene velge pigmenter som i størst mulig grad stopper UV-stråler. Jernoksider og ulike organiske pigmenter kan gi god beskyttelse i tillegg til at de skal stå for fargen. Beige, grå og brune farger.


Grå og brune farger er klassiske farger som vi stadig inspireres av. Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende. CC Rustina primer gun metal grå 3dl Nick Agar Chroma Craft Gun metal grå primer.


I denne videoen kan du se hvordan du beiser nytt, ubehandlet panel. En glødende brun beis med dempede røde og brune toner.

Tre forskjellige fordi noen farger passer best ved sjøen, mens andre egner seg bedre på fjellet eller for hytta i skogen. Fargepalettene på hytta blir gjerne valgt på bakgrunn av naturen og området rundt, eller ut fra tradisjonelle farger knyttet til fjell, sjø og skog.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg