torsdag 29. mars 2018

Stor stue

Hvilken stil har du i ditt hjem? Se nyhetene våre, og finn nye møbler her. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. Se julegavetipsene våre for store og små.


Se alle IKEA Family-tilbud. Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre. Book en interiørdesigner. Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus.


Smarte oppbevaringsløsninger. Få gode ideer til smarte oppbevaringsløsninger. Stuen vil virke større dersom rommets midtpunkt holdes fri for møbler.


Stor stue

Utnytt plassen maksimalt, og utnytt takhøyden. Vurder om du skal kontakte en møbelsnekker for å få et plassbygget møbel som går fra gulv til tak. Møbler med flere funksjoner er nøkkelen for smart utnyttelse av små stuer. INNREDNING STUE : Et sofabord behøver ikke være stort eller massivt, flere ulike bord kan gi et lettere og mer spennende uttrykk uansett størrelse på rommet.


Her er sofaen plassert for å gjøre det beste av en utsikt. En lenestol og to gode puffer sørger for at opplevelsen blir luftig. Har du en stor stue ? Trekk sofaen din ut i rommet! Handvärks Modular Sofa kan kombineres og arrangeres akkurat slik det måtte passe deg.


Med separate moduler – en base, en side – kan den bli så lang eller tilpasses så mange hjørner du vil. På bildet er det for eksempel to baser og tre sider, i tillegg til løse puter for ekstra komfort. Se inspirerende bilder av stuer og finn de rette produktene.


Marine, Protective and Powder Coatings Jotunkonsernet. Huset var da nytt, men med en svært enkel standard. Det viste seg at det var brukt simpleste type materialer både på gulv og vegger, og vi har siden den gang pusset opp rom for rom. Alle veggene i det 2kvadratmeter store huset er sparklet, pusset og malt. Blant utvalget vårt av store tepper finner du stort teppe med kort lugg og stort teppe med høy lugg.


Vi har også store tepper med forskjellige grader av glans i seg. Jeg har ca den størrelsen på min stue , men jeg har spisestue på ene delen. Andre har jeg en stor hjørnesofa med sjeselong. Ville nok hatt en stor hjørnesofa i tv stua. Stuen er ofte rommet hvor man legger mest arbeid i vise fram hjemmet sitt i. Lys er en viktig del av interiøret og det er stor forskjell på en bra jobb og en dårlig jobb.


Siden stuen kanskje oftere ommøbleres enn andre rom, så er det viktig at belysningen her inne er gjennomtenkt og fleksibel. Vi ville skape et hjem som er annerledes, varmt og litt mystisk, samtidig som det oppleves som et godt sted å være. Både Kristian og jeg har reist mye, både sammen og hver for oss. Vi elsker å bo på hoteller og har hentet en del inspirasjon fra favoritthotellene våre.


Stor stue

La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. Andre søker stimulans i større variasjon, der fargene gir nye opplevelser fra rom til rom.


Ekspertenes oppfordring er derfor å tenke gjennom “hva er viktig for oss? Det gir inntrykk av et større rom. Men velger du mørke vegger og kontrastvegger med for eksempel mønstrede tapet, virker stuen mindre.


Stor stue

Et tapet med mønster kan være morsomt og lekkert, men det går fort ut på dato. Fargebruk: Velg en farge du er komfortabel med. Sammenlign med farger du har i resten av stuen. Modulsofaen som sto øverst på ønskelisten er på plass.


Men stuen er for liten og sofaen ble for stor. Vi viser deg noen enkle grep slik at du unngår de vanligste møbleringstabbene. De mest vanlige interiørtabbene. Ikke la deg forføre av flotte og eksklusive designmøbler som er kule, men som ikke passer til din stue og dine behov.


Stor stue

Pynt opp stuen med gardiner i tidsriktige farger som rammer inn vinduene dine. Gardiner kan holde stua lun på høst og vinter eller sola ute på vår og sommer. Velg mellom gardiner som strekker seg fra tak til gulv eller korte som passer til mindre rom. Europris har et stort utvalg i flere farger og mønstre. Taklampe til soverom, stue , ba barnerom og kjøkken.


Dersom du skal pusse opp stua , er det lurt å tenke lamper allerede tidlig i prosessen. Da kan du planlegge plasseringen av lyspunktene, og få minst mulig synlige ledninger. Men det finnes selvsagt også muligheter for deg som bare vil friske opp i eksisterende stue uten å starte store byggeprosjekter. Selv om stua deles inn, er det viktig å tenke helhet.


Og i en stor stue med mange soner, er det ekstra viktig at de ulike ikke konkurrerer med hverandre, men heller spiller på lag. Rommet bør ha en rød tråd for at det ikke skal oppleves rotete. Bruk gjerne farger og tekstiler til å binde rommet sammen og skape en helhet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg