torsdag 15. mars 2018

Malte dører

Malte dører

Swedoor malte dører kan bestilles i de fleste NCS- og RAL-farger. Malte skyvedører i MDF - stiltyper. COUNTRY med de stramme og rette linjene. TRADISJON med de tradisjonelle fyllingene. Våre malte dører har en slett og pen finish.


Malte dører

Foruten disse, så kan vi blande alle mulige farger. Oppgi gjerne NCS-kode. Bruk farger til å sette ditt preg på døren. Du kan velge samme farge på utside og innside og karm, eller du kan velge å variere farge på utsiden og innsiden. Karm og dørblad trenger heller ikke ha samme farge.


Døra til badet var etter år litt slitt i kantene (fra dørhåndtaket og ned) men ellers har de fungert greit. Noen merker og hakk selvsagt men på ingen måte ødelagt. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


Men man behøver absolutt ikke å være malermester for å få et perfekt resultat. Noen synes kanskje det er vanskelig å få en perfekt finish, spesielt på dører og lister. Master er kraftige dører for tøffere krav. De brukes normalt i offentlig miljø som kontor, skoler, hotell og sykehus, men også som inngangsdør til leiligheter. Døren med den helt superglatte, malte overflaten kan bare et profesjonelt fabrikkmalingsanlegg klare.


Skal du male selv, kan du vurdere et lite sprøyteanlegg. Men sprøyting krever øvelse, og hvis du kan leve med den lille strukturen som en finhåret malerull gir, kan du fint male en dør eller en annen glatt flate ganske pent. Dørene er kvalitet tvers igjennom, og 25mm ramtre og 10mm tykke fyllinger sikrer stabile dører , også på dørbredder på 1cm. Alle dørene lages fra bunnen av, og vi lakkerer i den farge kunden selv ønsker iht. Vi har levert malte dører.


Dørblader til glassvegger, og dører med karm til de plassbyggede veggene. Dører til kontor og møterom er i lydklasse 35dB. Da kan man lukke døra til kontoret sitt, og arbeide uten å bli forstyrret – eller uten å forstyrre andre.


Vi trenger noen ganger å kjenne forskjellen. Det er kanskje derfor våre malte heltredører er så populære. Fordi tradisjon overlever trend.


Malte dører

Våre hvitmalte fyllingsdører produseres av laminert furukjerne med utenpålimt hardtrefiber. Dette skaper det beste og mest stabile underlaget for maling. Mal en dør - Male lister, vinduer og dører - ifi. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.


Hvordan male tidligere malte dører. Les Mer Jeg aksepterer! Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere malte dører. Dør - og vinduslister. Listene danner en dekorativ omramming til dører og vinduer.


Malte dører

Velg mellom våre mange stilarter, bredder, tykkelser og profiler - og velg mellom malt, ubehandlet eller lakkert utgave. Er du usikker på hva du skal velge mellom, er du selvsagt velkommen til å ta med en prøvebit hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg