fredag 2. mars 2018

Fine vaser

Vaser i glass, keramikk og metall. Alt til cafe, hotell og restaurant! Hva skjuler seg bak trenden? ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Som lykter gir de et fantastisk og vakkert lysspill.


Som vaser holder de godt på blomstene med sitt elegante og stilrene uttrykk.

Her er en størrelse som passer til alle anledninger og til alle slags blomster og lys. Sett de sammen i små grupper, både som lykter og vaser , de gjør ditt hjem både stilrent og stemningsfullt. Her skal du få se en variant vi har laget med tomme bokser og spraymaling. Disse skal vi bruke til vaser.


Til jul kan du fint spraye boksene i fine julefarger, eller gulv og sølv til nyttår. Perfekt når du skal dekke langt festbord til jul, nyttår eller andre festdager som konfirmasjon og 17. Våre vaser er enkle å sette sammen med andre ting, slik at du kan lage din egne funksjonelle og vakre kombinasjon.


På IKEA finner du alle mulige vaser i ulike stiler og materialer.

Vi har alt fra glassvaser i klart glass eller i farget glass til vaser i steintøy som keramikk. Prøv FINN levert, fra kr 75. Om du har lite gulvareal så anbefaler vi våre ampler, hengende blomsterpotter.


Fire fine vaser kr. Priser fra 2- til 6- se bilder Jeg sender gjerne mot kjøp for minst 20- Se mine andre annonser om du. Nå tikker de fine pre-spring kolleksjonene inn i butikken - og vi jobber på spreng for å legge inn alle nyhetene i nettbutikken!


To fine vaser i opalinglass. Litt fargeforskjell på disse, denne kommer fram på bildene. En liten brun flekk nederst på den ene, ellers fin stand.


Heng dem på veggen, eller lag grupper med forskjellige planter rundt omkring i rommet. Bruk gjerne forskjellige fine vaser og glass, og ta tak i årets trend med farget glass! Sjekk våre tips i bildekarusellen under! De er munnblåste og håndlaget av erfarne glassblåsere med lange tradisjoner i håndverket. Vasene vil derfor ha et helt unikt uttrykk, og bærer også Finn Schjølls kjente signatur på kragen.


Ting har et stort utvalg av dekorative vaser , potter og blomsterpotter til å pynte opp hjemmet ditt. Handgjorda koppar, fat, krukor, vaser och mobiler utvalda av Fine Little Day. Hitta unika objekt från flera keramiker: The Great Escape Studio och göteborgsbaserade Studio Oyama och Marianne Hallberg.


Dekorer hjemmet med vaser og potter som du kan fylle med hva enn du måtte ønske.

Her er det kun kreativiteten som setter grensene. Velg imellom ulike størrelser, design, materiale og farge – og vi garanterer at du vil finne noe som vil falle i smak. Kjøp og salg på auksjon og til fast pris. Gode tilbud på antikke vaser på QXL.


Slik kan du lage fine vaser av gamle brusbokser. Boksene du ikke får pantet kan du bruke til mye kreativt. Alle prisene er inkl norsk MVA og toll til Norge.


Og, når du ikke ser stilkene eller vannet i slike ugjennomsiktige vaser , gir du selve blomsterprakten all oppmerksomhet. Dette er den perfekte statement-vasen! Kvalitet og design samlet på ett sted.


Utvalget i interiør og design til hjemmet finner du hos Presangen - din Designforevig-butikk i Fredrikstad!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg