mandag 12. mars 2018

Butinox interiør 3 i 1

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Finn laveste nettpris her.


BUTINOX har utviklet maling hvor du bare trenger å bestemme deg for hvilket rom du skal male og i hvilken farge, siden malingen kan brukes både på slettvegg, panel og list, vi kaller det - i-1.

Malingen er enkel å påføre og gir deg et flott rom. Butinox Interiør Barnerom - i-, en og samme maling til vegg, panel og list. Ekstra omsorg til de minste i huset.


Minimal lukt, uten skadelig avdamping. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg,. BUTINOX Interiør Stue Gang og Sov Type Silkematt akrylmaling.

Den er allergivennlig, løsemiddelfri, vannbasert og luktsvak. Egenskaper og fordeler Produktet er lett å påføre, tørker raskt, har god dekkevne og gulner ikke. Den matte overflate gir et elegant uttrykk og en fin fargedybde.


Du får varsel for dette produktet. Høykvalitets - i-akrylmaling til vegger, panel og list fra Butinox med matt finish for. FARGEKOMBINASJON Kombinasjonen mellom en dypere blå og en mer dus blå spiller fantastisk med farger som dyp rød og myk rosa.


Nytt treverk, gulnet treverk og underlag misfarget med sot eller nikotin grunnes med vanntynnet Kvist- og sperregrunning. Sår og spikerhull sparkles med Scanox Sparkel for Treverk og slipes ned. Påfør –strøk avhengig av underlag og farge. Bruksmåte: Røres godt om. En vanntynnbar og løsemiddelfri akrylmaling til innvendig bruk.


En - i-kvalitet som kan brukes på slettvegg, panel eller lister. Barn Bil og båt Bygg og bolig Dagligvarebutikker Investeringsfond. SØT FERSKEN med BØLGER. Please try again later.

Butinox har utviklet maling hvor du bare trenger å bestemme deg for hvilket rom du skal male og i hvilken farge, siden malingen kan brukes både på slettvegg, panel og list. Vi kaller det - i-! Nå holder det med strøk der du tidligere måtte ha strøk. Butinox Futura gir års skriftlig garanti på farge og glans.


Når mørketiden kommer til Kirkenes vil denne fargen friske opp rommet samtidig som den byr på kos og hygge. Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best. Har brukt både til vegg, tak og vinduskarmer (olje).


This video is unavailable. Da bruker vi Scanox helmatt til grunning og tak, samt Butinox interiør til vegg, og Scanox medium sparkel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg