onsdag 7. mars 2018

Moderne nattbord

Stort utvalg av moderne kvalitetsprodukter. Finn ditt nærmeste varehus. Du får det bedre når du har det fint hjemme. Vi har varehus over hele Norge.


Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.

Bord til lave priser. Shopping når den er som best! Our modern nightstands are available in two different types. Pick a bedside table attached directly to your bed to save space, and for a bed and nightstand that forms a harmonious union. Sengebord og vegghengte nattbord.


Det riktige nattbordet kan gjøre mye for et soverom. Et nattbord med skuff og hylleplate over skapdør. Alle våre senger og nattbord er produsert med den høye standarden som forventes av Laura Ashley.


Uansett om du velger klassisk design eller foretrekker det mer moderne , så vil våre soveromsmøbler komplettere soverommet ditt.

Overflaten er i grå pigmentert og lakkert eikefiner med struktur for naturlig følelse og et moderne og tidløst uttrykk. Et moderne nattbord med en enkel form er et eksempel på at god design ikke trenger å være komplisert og bare smart. Du finner Linda nattbord HER.


Selly Home - nattbord salg. Takket være filtre kan du enkelt finne et nattbord du drømme r om. Nettbutikk med kvalitetsmøbler og interiør i rustikk stil, moderne design og klassisk fransk stil. Dette vil være med på å balansere rommet og skape helhet. Hos oss får du lekre nattbordsmodeller som vil passe utmerket på ditt soverom.


Rene moderne linjer og enkle former. Slimline er en stilig kommode-serie som ser like bra ut på gangen som i soverommet, kjøkkenet eller stuen. Slimline er i hvit MDF med soft-close, metallunderstell og grep i sort og passer inn i ethvert moderne hjem.


Serien er produsert i Danmark og gir en god kvalitetsfølelse. Uansett det er en vekkeklokke, telefon, en leppepomade, eller noe helt annet, er det et godt sted å gjøre av det. Nettopp derfor er nattbordene så populære, fordi det gir deg et sted å oppbevare og plasere disse tingene, samtidig med at de pynter i soverommet.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Service faktum, spisestue med kjøkken er kritisk del av en masse ting. Soveromsmøber i moderne stil. Kjøp vakre møbler til soverommet.

Møbelbutikk Møbel-land. De er praktiske og hjelper oss å holde soveromet ryddig, spesielt hvis man velger de med skuffer. Man kan ha nattbord i samme stil som sengen eller sengegavlen eller velge en helt anneledes stil som gir din personlige touch til rommet ditt. Døren åpnes enkelt med ett lett trykk. Hyllen i midten gir to etasjer og god plass til oppbevaring.


Alltid gode tilbud og rabatter. Nattbord er det perfekte tilbehør til soverommet. Soft Line er en serie danskproduserte møbler med en moderne retro stil. I denne serien finner du både kommoder, nattbord , reol, skrivebord og skoskap.


Alle møblene er hvite og lyse med flotte detaljer som ben og håndtak i massiv eik. Her kombineres form og funksjon til stilfulle lagringsplasser for alle rom. Vi selger moderne møbler til norske hjem og til konkurransedyktige priser. Mange moderne smarttelefoner reduserer andelen av blått lys automatisk ut på kvelden.


Rødlig lys virker mer beroligende enn et hvitt eller blålig lys og anbefales derfor til kveldbruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg