mandag 26. mars 2018

Sengetøy kid

Kvalitetssengetøy for hotell! Vi har alt du trenger for å skape en god atmosfære. Rask levering, ferdig tollet. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Finn Enkelt Nettets Beste Priser med Kelkoo. Hos Kid har vi Norges største utvalg av myke og deilige sengetøy og sengesett!


Velg mellom flanell, sateng, krepp og lin. Kjøp i vår nettbutikk. Det finnes et stort utvalg av mønstre, farger og stoffer å velge i for deg som ser etter nytt sengetøy.


Sengetøy kid

En av de mest populære variantene både for store og små er glatt bomull, og vi har flere artige mønstre og farger. Komfort og design er svært viktig når vi skal velge sengetøy. Noen liker tykke og varme sengesett, mens andre foretrekker tynne og glatte. Våre sengesett finnes i mange forskjellige farger og mønstre - også med forskjellige farger på hver side, slik at du kan snu det etter behov. Hos oss finner du alltid et stort utvalg sengetøy.


Gjør det enkelt og kjøp matchende sengetøy i sett. Liker du det enkelt og rent på soverommet har vi ensfargede sengesett i hvitt og grått sengesett. Dersom du er litt mer fargesprek har vi mønstrede sengesett og sengesett i knalle farger.


Når vi snakker om kvalitet på sengesett, så mener vi kvalitet i hver eneste tråd. Sengetøy av ypperste kvalitet. Vi bruker kun naturfibre i våre sengetøy , da dette gir de beste pusteegenskapene. Bomullen veves og blir til supermykt flanellsengetøy, crispy kreppsengesett, silkemykt satengsengetøy og tungt, luksuriøst damasksengetøy. Et sengetøy kan gjøre sengen ekstra behagelig, i tillegg til å gjøre sengen mer stilfull og personlig.


Under finner du et stort utvalg sengetøy , som både passer for deg som liker det stilrene og deg som ønsker et mer fargerikt sengetøy med spreke mønstre. Vi tilbyr også flere sengetøy til barn i ulike farger og mønstre. Flanellsengesett er veldig populære å bruke om vinteren, for de gir ganske mye varme. For dem som blir varme om natten, er det kanskje ikke det beste sengetøyet, men mange kunne ikke tenke seg noe annet sengetøy.


Sjekk ut vårt store utvalg av sengetøy , putetrekk, dynetrekk og laken i bomull, sateng, lin og flanell. Alt du trenger for en god natts søvn finner du på IKEA. Og akkurat som med klærne, bør det være sengetøy i gode tekstiler, som både er slitesterke og komfortable for den lille. Så må sengetøyet gjerne se litt fint ut, også da!


Få så mye som mulig ut av din våkne tid ved å sove godt og våkne uthvilt. Valg av sengetøy er en viktig del av soveopplevelsen. Hvordan sengetøyet føles mot huden avhenger helt og holdent av hvilket materiale og kvalitet du velger å sove i. Tekstiler og interiør for baderom, barnerom, bordtekstil, gardiner, kjøkken og soverom. Stort utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser.


Bestill på nett eller hent i butikk. Se salgsvarene og kjøp her! INTERIØRY FÅ DET FINT. Silke sengetøy er for den kresne. Det er en ren nytelse å sove i. Våre silkeprodukter er økologiske.


Mulberry silke i tykkelse mm momme. Vi tilbringer en tredjedel av livet i sengen, derfor syns vi på Ellos at sengetøyet ditt skal være mykt og deilig, og passe din personlige stil. Mykt, nytt sengetøy gir en herlig følelse av hverdagsluksus. Her finner du alt fra trendy mønstre til luksuriøse kvaliteter. Ved å kjøpe sengesett her hos oss online, kan du spare mye penger.


Sengetøy kid

Du finner sengetøy i 1 bomull, 1 bomullssateng, 1 flanell og microfiber. Du kan eventuelt kombinere babysengesettet eller juniorsengesettet med et søtt håndkle med matchende motiv. Lag ditt solskjermings eller gardinprodukt på mål.


Finner du ikke målene som passer til dine vinduer kan vi tilby deg spesialtilpasset solskjerming av høy. Med mindre du velger naturfarget sengetøy , er det også viktig å sjekke hvordan sengetøyet er farget. I hovedsak er det tre ulike måter å farge sengetøy på: Er sengetøyet garnfarget, er det vevd av farget garn.


Dette er det som holder best på fargen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg