mandag 12. mars 2018

Hollandsk krukke

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex.

To hollandske krukker selges. Den minste er liter - 35- Den største er muligens liter - 50- De er begge. Før var tommelfingerregelen at en hollandsk krukke skulle koste en hundrelapp per liter. I dag er auksjonsfolket flinkere til å sette prisen etter kvaliteten og sjeldenhet, mer enn bare etter størrelse.


I popularitet er melkespann i slekt med de blå krukkene – “alle” vil ha aluminiumsspann. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser.

Jeg og min svigerinne fikk for flere år siden hver vår blå hollandsk krukke. Dermed var jeg solgt. Jeg har kjøpt ett par selv og, og kunne godt tenkt meg flere.


Særlig synes jeg det er pent med hortensia og andre gmmeldagse planter i disse krukkene. Flott krukke , ingen skår. Hollandsk krukke i grå-blå farge selges for kr.


Meget pen liters hollandsk krukke selges billig. Krukke brukes som betegnelse for en beholder til oppbevaring av syltetøy, rømme, smør, mel, krydder og andre matvarer. Best priser på skåler og boller i porselen på QXL.


Skulle det være en hollandsk krukke , kanskje? AUKSJON: Mange kjøpelystne fikk budt på et variert utvalg i auksjonen søndag. Her er det en hollandsk krukke som går under hammeren. Gammel blå hollandsk krukke - liter.


I meget bra stand- uten skader. Dia= uten ører= cm.

Ved flere kjøp- porto aldri over kr. Norgespakke med sporing- opp til kilo. Kjøpte gjenstander kan hentes i Sandefjord.


Vakker- gammel- blå hollandsk krukke - liter- i meget bra stand- ingen feil på denne. Krukke (norrønt krukka, frå lågtysk eller gammalengelsk) er typisk eit sylinderforma kar av leire, porselen, glas og anna. Dei kan ha løftehankar (øyre) i sidene eller lok. Krukker blir særleg brukt til lagring av mat og drikke som syltetøy, rømme, krydder, pasta og vatn.


Alle dele er mindst år gamle. Såkaldte hollandske syltekrukker. Add to folder Created with Sketch. Remove from folder Order image Created with Sketch.


Send bud på budskjema i menyen: Budskjema. HOLLANDSK KRUKKE OG LITT TIL Få bilder idag, men det betyr ikke at vi ikke har fine ting i Bruktikken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg