søndag 4. mars 2018

Hvite håndklær

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Løft baderommet med nye detaljer.


Stort dekorsortiment.

Dekorer med detaljer fra Jotex. Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her! Enkel og billig handel på Cellbes. Lydia håndklær i stilig stjernedesign i hvitt, grått og blått eller Aurea håndkle med søte, små hjerter gir farge og liv på bad som ellers ofte preges av nøytrale, hvite fliser.


Håndklær - Alltid mange varianter. Du finner et stort utvalg badehåndklær i tøffe farger og motiver, og Danika tilbyr håndklær i 1 økologisk bomull. Det er alltid hyggelig med litt fornyelse.


Hos oss finner du alle typer håndklær : gjestehåndkle, pyntehåndkle, hotellhåndkle med mer.

Velg etter størrelse, farge, kvalitet og design. Finn din favoritt her. Til de hvite håndklærne er det greit å bruke vaskemiddel med en liten sprut blekemiddel i, men ellers er hovedregelen å aldri bruke blekemiddel når du vasker håndklær.


Det sliter mer enn det gagner. Vask forskjellige farger hver for seg. Vask hvite og lyse håndklær sammen og sorte og litt mørkere nyanser sammen.


I det store vårt finner du håndduker i alle regnbuens farger og håndklær med vakre detaljer som hamam- håndklær. Ta godt vare på hånddukene dine så sparer du lommeboken og miljøet. På bloggen vår kan du lese hvordan du holder håndklær myke og rene. De mindre håndklærne våre finnes i flere tykkelser, men alle føles myke mot huden. Noen nye håndklær er en enkel og rimelig måte å friske opp badet på, og hos oss finner du mange mønstre og farger.


Mange av dem fås i flere størrelser, i tilfelle du har lyst på et matchende sett. Perfekt til hjemmebruk og trening, da det er lett og tørker raskt. I Leon-serien finner du alt fra klut til ekstra stort badelaken, str 90x180cm. Leon håndkleserie finnes I mange fine farger. Vi har det du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet.


Heng opp håndklærne skikkelig slik at de tørker fort, både etter at du har brukt dem og etter at du har vasket dem, sier Klepp.

Når du besøker denne lille vakre byen er det vanskelig å tenke seg at dette stedet var. Her finner du vårt store utvalg av håndklær i god kvalitet. Vi har håndklær i flere størrelser og mange ulike farger og design. Du kan også sortere på Merke ved å klikke på linken nedenfor til merket du vil se nærmere på. At lang tids bruk, flekker eller vaskemaskinen har gjort de fine hvite klærne gule eller gråaktig?


Du er i så fall ikke alene. Dette er et vanlig problem med hvite tekstiler, og derfor får du her noen smarte vasketips for hvordan du kan redusere misfarging og gjøre det hvite tøyet helt hvitt igjen. Vi tro det delvis kommer av at håndklærne har vært vasket sammen med farget tøy, og på for lav temperatur.


Hvite håndklær forblir hvite hvis man vasker dem riktig. Må vel passe på å ikke vaske hvite håndklær med mørkt farget tøy da. En annen ting jeg har lært er å ikke vaske håndklær sammen med f. Det loer noe så jævlig over på t-skortene og er vanskelig å få bort etterpå. Hvite striper, flekker på klærne og dårlig lukt i maskinen. Les med videre, og finn ut hvordan du unngår å få hvite flekker på nyvaskede klær.


Så de hvite flekkene oppstår mer sannsynlig som en reaksjon mellom vaskemiddel og ulike hudpleieprodukter. Et annet alternativ er å gå for hvite tekstiler. Med lekre håndklær kan du skape et streif av luksuriøs spastemning på badeværelset.


De forskjellige fargevariantene gjør det mulig å innrede badeværelset i tråd med resten av hjemmet eller markere skift i årstidene med mørke eller lyse nyanser. Gardiner med maljer, rynkebånd og lystette gardiner. Flere størrelser, farger og mønster. Spesielt bør man være nøye med hvite håndklær , forklarer Hege Hansen, innkjøper og produktutvikler hos Princessgruppen.


Vask hvite håndklær bare sammen med andre hvite håndklær , og ikke bli fristet til å kaste dem inn sammen med hvite skjorter eller laken. Med lekre hvite håndklær , med bord av fargerike fugler, så får badet eller toalettet en ekstra dimensjon. Med det vakre mønsteret, så blir håndklærne til bad og håndtørk til en designdetalj.


For en landlig og romantisk stil, så kan denne være et godt alternativ, det rene hvite og de lekne fargerike fuglene gjør sitt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg