fredag 30. mars 2018

Dundyne kid

Sjekk ut Kid Dundyne. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Hos Kid har vi komfortable dyner i dun og fiber: sommerdyne, vinterdyne og helårsdyne.


Alvøy helårs dundyne.

Kid Interiør er stolte av å ha et bredt utvalg kvalitetsprodukter fra Nordun. Nordun er vårt eget varemerke for kvalitetsdundyner og -dunputer tilpasset det norske. Redown dunprodukter - den reneste dun. Den oppfyller alle krav til kvalitet og renhet i henhold til Iinternational Down and Feather Laboratory (IDFL), KID sine høye standarder og er produsert i henhold til Global Recycled Standard.


Smøla helårs dundyne. En god og behagelig dyne som er rutesydd for god fordeling av dun og fjær. Andedun, gåsedun og ederdun. Det beste av dundyner.

Hvis liker dynene litt tunge, men også vil ha dundyne , så gå for LEKA dyna den har en veldig god fordelinga av dun og fjær (hvor fjær gjør den tyngre) jeg er lik som deg og bruker LEKA alt annet blir for lett vet det er kommet nye dyner på Kid etter jeg gikk ut i permisjon, så har ikke satt meg inn i de nye, men jobber egentlig på Kid. Velg riktig dundyne. Prisen kan være litt høyere enn fiberdyner, til gjengjeld får du et naturlig produkt i ordentlig kvalitet. For eksempel er Gold dundyne blant de beste vinterdynene hos Princess, med kanalsydde rom for dunet er dette en dundyne i høy kvalitet. Før ble fiberdyner ofte valgt av hensyn til allergi, men det er ikke nødvendig å ta dette hensynet i dag.


En moderne dundyne er allergivennlig: Du kan se etter dyner med NOMITE-merket som effektivt bekjemper støvmid som er det største problemet for allergikere. Stort utvalg enkeltdyner, dobbeldyner og vektdyner i alle prisklasser. Opptil års garanti. For at en dyne skal isolere må den inneholde mye luft.


Kvaliteten på dun blir ofte betegnet gjennom begrepet bæreevne, og sier noe om dunens evne til å holde på luft. I Kid har vi valgt å forklare dunens isoleringsevne ved hjelp av vår komfortskala. Bestill på nett eller hent i butikk. Vi er best på dun og hos oss kjøper du norskproduserte miljøvennlige dyner.


Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Ser du etter dyner for barna er for eksempel andungen dyne et godt valg, en lett og lun helårsdundyne, laget av naturmaterialet dun som holder jevn temperatur natten gjennom. Kjøper du ny dundyne kan det være lurt å kjøpe med dunvaskemiddel, som vasker skånsomt og holder dunet luftig.


Dynen er svanemerket og norskprodusert.

Naturlig dun har mange gode egenskaper som egner seg i en dyne. Dundyner er gjerne myke og luftige, og man kan tilpasse mengden dun og fjær ut fra hvor varm dynen skal være. Liker du å sove med stor dyne har vi stor dobbeltdundyne.


INTERIØRY FÅ DET FINT. Vi har også enkeltdyner med dun. Har vært å kjøpt ei Kid frøya gåsedundyne på tilbu men i ettertid har jeg vært veldig i tvil om jeg skal ta den i bruk eller ikke. Har ikke noe kjennskap til merket deres, og lurer på hvordan kvaliteten kan være når det er dem selv som har det.


Se alle våre dyner av andedun, ederdun, moskusandedun, silke og ull. Produktene er utelukkende laget av resirkulert dun og fjær, og kan. Likevel kan det være vanskelig å finne frem i jungelen av.


For noen vil denne være en fin helårsdyne. Fryser du lett er dette den ideele vår- og høstdynen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg